na tomhle eizu jsem videl GTA3 a nedalo se na to koukat, mazePůvodně odeslal Hrochoslon
ve zmatku kolem lcd nesji urcite sam, jesi mas trochu casu tak si procti ten clanek na xbitu - hafo to pomuze. S tou Yamou ti neporadim - ja bych ted sel asi do EIZA L568, hlavne kuli 10bit barvam kuli praci s grafikou.Původně odeslal TimeLord
Jedna sa konkretne o IIYAMA 460T, v specifikacii ma pisane 16ms a display MVA a je to combo s TV, takze filmy by na tom mali byt v pohode aj s ciernou, ide mi len to celkovy response time napriklad pri hrach. Som inac dost v zmatku s celych tychto ms, MVA, PVA, TN, IPS, uhlov, farieb.Původně odeslal Hrochoslon
ve hrach to skoro nepoznas u filmu taky ne, a hlavne se podivej kolem a vidis co je tu spokojenych lidi co maj TN+film rychly displaye (jako treba ja) a pisou o neuveritelnych barvach (to uz ja nedelam)
takze v praxi vidis ze se to prodavat vyplati. Myslim ze kolem lcdcek je vytvoreno obecne strasne mnoho fiktivnich pravd a blabolu (jako treba cela afera response time), ve kterych se zakaznik docela ztraci .
nikdo ti nerekne ze 16 ms PVA display muze byt v celku pomalejsi nez 20ms TNChcel by som univerzalny LDC ale asi si na taky budem musiet este pockat. Aj ked by som potreboval vyriesit prenasanie, to je moj primarny dovod pre LCD, dost sa uz navlacim PC, rad by som usetril trosku miesta v aute a samozrejme aj na stole.
univerzalni lcd opravdu zatim neexistuje - takze je treba pocitat s tim ze monitor se skvelou reprodukci barev nebude mit takvou odezvu atd...
Jinak to eizo je 25ms a lidi co ho maj rikaji ze pareni je v pohode - sice to nebude uplne dokonaly, ale asi nic strasnyho. Nejlip udelas kdyz si zajdes nekam kde tu yamu maji a poradne si ju nechas predvest. ¨