Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: windows XPcka - padani kvuli ACPI

Standardní windows XPcka - padani kvuli ACPI

Zdravim s nasledujicim dotazem, kterejzto ma za nasledek restart.., tak 3x denne - bios flashnutej, dochazi k tomu i po reinstalaci woken, predem dik kuda
    "AMLI: Systém ACPI BIOS se pokouší o čtení z nesprávné adresy V/V portu (0x71), která se nachází v chráněném rozsahu adres 0x70 - 0x71. Následkem toho může dojít k nestabilitě systému. Obraťte se na prodejce systému s žádostí o odbornou pomoc."[/b]
    kuda

Standardní

Nepochopil jsem, kde se to hlaseni zobrazuje? Modra smrt, ci neco jineho?
    A pred flashovanim to nedelalo?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    293

Standardní

vyměň paměť
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

pro priste > neni od veci uvest trosku vic faktu nez jen > rozbilo se mi to, co s tim mam delat...

a take neni od veci zkusit jestli uz se to nekde neresi > http://www.google.com/search?q=AMLI:...utf-8&oe=utf-8
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Ja bych si dovolil uvest, co mi poslal pisatel dotazu za soukromou zpravu:

Citace Původně odeslal kuda
    ohledne vcerejsi odpovedi...: morda smrt - jasne a v prohlizeci systemovejch udalosti je protokol STOP --- vcera uvedenej(AMLI: Systém ACPI BIOS se pokouší o čtení....), pred flashnutim biosu to delalo taky, ale jelikoz se s tim trapim uz pomerne dlouho, taxem zkusil uz skoro vsechno.., teda krome fyzickyho napadnuti bedny.., nekdo mi povidal, at zkusim silnejsi zdroj, ale to se mi moc nezda..., zvlastni ale je, ze ten protokol STOP, je tam vicekrat, ale jenom nekdy to na nej reaguje "modrou smrti"
    Nemusela byt smerovana me, ale sem. Nic soukromeho pouze pro me v ni neni. Ja nevim co s tim, mozna nekdo vi. Proto takto.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Dokud tady nebude napsaná sestava, tak se to těžko vyřeší.

kuda: trochu víc se snaž, když už něco potřebuješ, jestli chceš mít klid a neřešit, tak si nainstaluj systém bez ACPI a je to.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání