No pokud vydrzi Lion baterie (nebo jaka v nem je) tak dlouho jako moje v telefonu s prakticky nezmenenou kapacitou (furt kolem 4-5 dnu) tak si myslim, ze za 3 roky uz ten prehravac nebude skoro drzet po hromade...
Nehlede na to, ze pokud ja naplno nabiju svyho Irivera, tak mi vydrzi cca. 25 hodin realnyho provozu a to jsou tri tydny mych cest do prace (a to samozrejme taky obcas do prace nejedu, nebo jedu autem atd atd)
Takze mi vychazi, ze i pri nabiti takovyhohle pristroje cca. 1 za tyden (a to budu na nej hodne narocnej) a pri cca. minimalne 200 cyklech, ktery by mela Lion nebo Lipol baterka vydrzet, bych o tu baterii zas tak strach nemel.
A prehravace, ktery jsou konstruovany na vymennou mikrotuzku nebo tuzku (AAA nebo AA) je taky nekdy neumej nabijet a pak zase nekam tahat nabijecku, nebo kupovat drahy baterky, to je dle myho pouze pro cloveka, kterej hodne casto jezdi mimo "civilizaci" nekam do prirody pod stan atd, jelikoz abych jednou za tejden nasel ve svem okoli volnej USB port, nebo 230V zasuvku, se mi imho vetsinou vzdy povede.
Muj nazor, vestaveny baterie v MP3 prehravaci bych se z vyse uvedenych duvodu rozhodne nebal a pokud ti jinak ve vsem ostatnim (zvuku, kapacite, funcich atd) vyhovuje, tak to uz vubec...