Citace Původně odeslal svaca
Citace Původně odeslal Connor
Jo tak v tomhle bych s tebou nesouhlasil a priklonil se spis k inteXovi.
Ale zda se, ze vim kde bude zakopanej pes.
Duvod je ten, ze jsem opravdu nic v BIOSu nemenil a pouze nacisto instaloval Windowx XP (s integrovanym SP2) a prave proto ze mi zapnuti pres klavesnici prestalo fungovat tak jsem zacal podezrivat windows ze nejak *** vypinani pocitace.
Zalozku "Zapnout vylepsene rizeni spotreby" mam zaskrtnutou a nepomaha to....... a pozor figl bude jinde.
Windows se nainstalovali s HAL "Standardni PC" a to bude asi ten problem, lepsi by bylo "PC s podporou ACPI", ale zmenit to bohuzel nejde a reinstalovat kvuli tomu zase PC se mi nechce (mam tam uz nastaveny sitovy pripojeni, aplikace apod), doprkynka, to je smula.
To je divne, ze se nainstaloval jako standartni PC, BTW pri instalaci Win2000/Xp staci pri bootu nackat klavesu F5 a pak si muzes vybirat "HALy" .. ))
Menit z Windows to jde pouze u Windows2000 a vetsinou to prinasi SMRT ... ))

Jo, jo ... woknous ... fuj ..
To ze se to nainstalovalo jako "Standardni PC" bude nejspis moje vina, instalacky jsem si predpripravil v nLite a tam jsem to nejspis nechal navoleny (no jo, nectu a rychle klikam) . Takze jsem se vcera nastval a ty wokna preinstaloval a je vyreseno (zatim jen na 2 PC, na tretim me to ceka dneska...brrr a to jeste ty aplikace, no fuj).
Sranda je, ze jsem si chcet udelat poradnou instalaci a zalohovat celej image ghostem abych mel pokoj a ne a ne ji konecne poradne udelat.