mám HP deskjet 695C a poslední dobou se mi stává, že tisk se zastaví v 1/4 stránky. Kouknu do woken a tam mi to napíše, že došel papír![]()
Jak může dojít papír uprostřed tisku?![]()
papíru v zásobníku mám dost
Setkal se s tím už někdo?[/i]
mám HP deskjet 695C a poslední dobou se mi stává, že tisk se zastaví v 1/4 stránky. Kouknu do woken a tam mi to napíše, že došel papír![]()
Jak může dojít papír uprostřed tisku?![]()
papíru v zásobníku mám dost
Setkal se s tím už někdo?[/i]
ja jsem na tom podobně ja mam Olivetti Artjet 10 ,mě zase nejde sní tisknout pujčíl jsem si jí od brachy kde tiskla v pohodě, umně doma taky v pohodě pak jsem mu ji vratil a začali problemi .Když dám něco tisknout tak mi vyplive asi 20 čistejch papírů,tisková hlava mi vubec nevyjede a nenajíždí na tisk a zůstavá stat schovaná,když stisknu tlačítko na vymněnu náplně tak to vyjede v pohodě.Nevytiskne se ani zkušební stranka furt mi plive papír nevím co stím už
![]()
Nejvic me sere že jsem tam koupil novou cartrige jinak bych tu tiskarnu vyhodil a koupil novou![]()
nevýte čím by to mohlo bejt ovladače jsem zkoušel novy a pořád je to stejny
AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps
to bude hw chyba. bud poskozene cidlo anebo komunikace s nim.
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
přiznám se,že mě to napadlo. To je pak pěkná pakárna. HP rulezzPůvodně odeslal mISHA
![]()
ví někdo, alespoň, jak to čidlo vypadá? Někdy stačí troška síly a ....![]()
a znicis plastove ozubene koleckaPůvodně odeslal Staňour
![]()
no bohuzel. nejsem servisman tiskaren. leda zkusit koumat sam.
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
To cidlo je u vacsiny tlaciarni taky vytrcajuci kolik v drahe papiera,ktory sa da ohnut v smere chodu papiera(papier je nad nim, cidlo je stlacene a tak vlastne tlaciaren vie ze moze tlacit).Je to hlavne koli tomu aby niekto nedal tlacit na polku A4 a druhou polkou potom tlaciaren vymaluje vznutra sama seba.Původně odeslal Staňour
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
už jsem na to koukal, máš pravdu, takový čudl tam fakt je. Ale nevykazuje žádné známky poruchyPůvodně odeslal Marek
Mrknu na to, až bude zase haluzit. Díky
ja jsem tu svoji dnesky rozbral ale nic vadnyho jsem nezjistil ,čidla v ní taky fungujou spravně ,mě jen připada že mi nevidí papir ,jen ho natáhne a rychle projede tiskarnou ven.
Zejtra sni skočím do servisu a uvidím co mi řeknou a pak se rozhodnu jestli se vyplatí servis nebo ne.![]()
AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)