to all:
..uz som si pridal popis pecka...teda mam xp1800+...zatial som "pretaktovaval" toto pecko na 145*11,5 aeste 150*11,5 ide to v pohode, len pamate mam na normal...neviem ako ich nastavit pre najlepsi vykon...chyba mi dobry a podrobny popis trebars biosu na tuto dosku, co kde zapnut a nastavit a co tieto znmeny sposobia...ak by sa nasiel niekto, kto by sa ujal napisania takejto "oc biblie", potom by to bol prinos pre vsetkych tu pritomnych...niekto si to zopakuje, niekto sa nauci...nechcete si to vziat so sebou do hrobu...vsak......mozno by to bola lepsia tema ako ktora doska je lepsia, ktory vyrobca je lepsi, aky procak je lepsi...hw sme si vsetci vybrali vacsina podla penazeniek,chipsetu,vyrobcu a reci o tom ci je to ok alebo nie su uz po nakupe jalove, ale ako sa popasovat s biosom je pre kazdeho prepotrebna informacia...mozno niekto dokaze podrobne a do detailov popisat vsetky mozne nastavenia v biose a pomoze ostatnym vyladit svoje stroje do maxima...povedzme, ze informacia (a asi pravdiva)o tom, ze ati od herculesu je to najlepsie pomoze len tym, ktori na nu maju, ale info o tom,ako vymackat z dosky maximum ta sa hodi vsetkym...a uznajte...o doskach ,ktore tu koluju abit,epox,msi,gigabyte ci asus nemoze nikto povedat ze su zle...
...teda...napise niekto nejaky navod......
to kovo:
...kolko beries za odomknutie processora......prinesiem ti ho kam povies...
![]()