Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Creative MegaWorks 250D 2.1 THX vs. Logitech Z-2300 2.1 THX

Standardní Creative MegaWorks 250D 2.1 THX vs. Logitech Z-2300 2.1 THX

Zdar, mam audigy 2 zs a rozhoduju se mezi temahle dvouma sestavama. Jde mi predevsim o muziku, zridka hry. Creativy maj digitalni vstup, logitechy ne, ale nevim jakej muze mit pripojeni vliv na kvalitu zvuku. Diky za nazory.

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    47
    Vliv
    271

Standardní

no jestli to máš jen na muziku, tak to chce klasickou audio sestavu, na to se nechytaj ani jedny z nich. Ja sem uvazoval presne tak, koupil je na muziku, nebyl jsem vzlozene sklamanej ale nakonec sem sel i do "normalni" sestavy a je to o jinym.
    Jinak mam ty Megaworksy (viz podpis) a na hry jsem s nima spokojenej, digitalni vs. analog pripojeni u nich poznas jen pokud mas zvukovku se spatnejma DAC, ale to neni pripad Audigy (zkousel jsem i stridave prepinat na my Audigy ES digital/analog a rozdil sem teda nepoznal)
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Standardní

Ahoj,prave resim uplne stejnej problem .Jenom nevim,jake poridit.Podle recenzi vychazeji prakticky nastejno,jenom ty mega maji vyssi vykon + digital vstup.Stran zvuku by meli byt urcite i na dobry poslech hudby.Ale to je jiste vec nazoru.S Tannoyema M3 co mi hrajou doma se to asi neda srovnat,ale k PC by to melo byt vice nezli "jen" na slusnej poslech.

EDIT:Podle podrobneho pruzkumu jsem dosel k zaveru,ze bude lepe kdyz pujdu rovnou asi do Z-5300.Cena je odpovidajici a navic stoji jen o 500Kc vice nez Z-2200.
    Dum spiro, spero

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání