Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: celeron M

Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní celeron M

nevíte někdo k jakému "stolnímu" CPU by se dal přirovna Celeron M na 1500 Mhz konkrétně tenhle NB http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29755
    Potřebuji nějaký NB na práci v terénu, na hry a náročnější práci mám doma dost výkoný stroj, potřeboval bych ho jenom na 2D a nenáročnou práci, ale aby nebyl zase moc drahý max 25000.- bez DPH
    thx

Standardní

pentium IV cca 2.0ghz

Standardní

no imo tak 2,2-4 p4b cca, skoda ze to neni na jadre dothan co by znamenalo ze to ma vykon ako pentium M na jadre banias na pracu postacuje bohaaateeee ale problemom je ze nema speedstep cize vydrz baterky 3 az 4 hodiny ako maximum pretoze nespomali ako plne pM
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

MadCap to vystihol presne.

Tiez som chcel napisat Celeron M 1.5GHz == cca 2.2 - 2.4GHz P4B

Ostatne, prelistuj si testy na nete... Je ich dost.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

spíše je škoda, že se nedá speedstep obejít nějak softwarově

Member
    Vliv
    275

Standardní

2 dezod: Jak tak koukám na tvůj podpis, tak přesně tenhle notebook se stejnou konfigurací si koupil táta (já jsem ten notebook vybíral). Za tu cenu super stroj.

K tomu Celeronu M - nepomohlo by třeba CPUIdle?

Standardní

Citace Původně odeslal Hybee
    2 dezod: Jak tak koukám na tvůj podpis, tak přesně tenhle notebook se stejnou konfigurací si koupil táta (já jsem ten notebook vybíral). Za tu cenu super stroj.

K tomu Celeronu M - nepomohlo by třeba CPUIdle?
    Dík dík, taky sem nadmíru spokojenej

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání