asi tak vzhledem k tomu ze nejsem provider v pravem slova smyslu (z pravnickeho hlediska) .. bo jsem OS tak taky neslibuju lidem zazraky ... jenze doba je jina nez pred X lety kdy byla volba bud modem nebo mikrovlna a lidi jsou dneska zhyckani .. tedy musim i ja delat vse proto aby vse jelo jak ma ... nicmene ted jsem si vzpomel na jednoho clena co sledoval pingy na jednom mojem novem spoji ... a jako asi tak porad me volal a rikal ze ma ze 100 pingu na seznam 2 - 3 pingy ztracene ... jako ja mu rikal ze me to mrzi ale ze nevim co s tim ... nicmene samotnemu me to nedalo a nechtel jsem kvuli toho anti reklamu ... tak jsem zkousel co se da udelat ... a je sice fakt ze v te dobe jsem nesnasel slova jako "vypadnuty ping na seznam" .... nicmene reseni bylo proste prehodil jsem kanal na AP na jiny .. tomuto reseni predchazel slusny kolotoc ... kdy jsem menil AP .. kabel ... antenu ... cili zhrnu to asi takhle ja nabizim svym clenum 256kbps v agreg 1:5 (neberte to jako reklamu) za 300,- mesicne ... a i za ty blby tri stovky od toho meho clena jsem schopny s problemem neco delat ... mozna jsem naivni ale myslim si ze by mel byt kazdy muj clen spokojeny pokud je v me moci ho uspokojit ...
z toho plyne jen jedine ... pokud je tvuj provider alespon trosku slusne smyslejici ... tak na par tvych upozorneni o vypadlich pingach zareguje nejakym resenim ...