Citace Původně odeslal e1
Citace Původně odeslal e1
Taq na tom PCT mate poriadny bordel...
Msylis na toto? Tym som nemyslel samotne forum a jeho obsah. Nikdy som ho totiz necital. Tato poznamka sa tykala systemu rankovania. Ked si teraz este raz recitas moje prispevky v tomto drede, zistis ze som o PCT ani jendo slovo nepovedal, len som napisal, ze ten system administracie je podla mna neprehladny - je to bordel Uz s tym faqt skoncime Ok?
A na co jsem se asi ptal v tom mém prvním postu? "co že to je za komentář" Abys mi odpověděl to, co píšeš až teď po asi 10-ti OT?? dalších usersposts a MODposts. Ty sám jsi tam odpověděl něco úplně jiného, vždyť si to po sobě proboha přečti a další se už jen přidali na tu - či onu stranu. A FW je na světě.

Čus e1, konec hádek, vyjasnili jsme si to.

1.All-MOD: nechápu, proč někomu může vadit, že jsem se chtěl zastat jiného způsobu nějaké činnosti, něž může být přijatelná pro jiného. Jestli tohle někdo nechápe, pak je to .......Pit sám okomentoval, že jejich způsob má něco do sebe a že je dotažený do konce.

2.All-MOD: Ale já přece fora mezi sebou nesrovnával? Moje příspěvky byly směrem k obhajobě versus napadání způsobu ranks na PCT. Žádné srovnávačky jsem tu nedělal, srovnávací resumé tu popisuje e1 viz jeho detailní post.