Původně odeslal
e1
Na toto ti co mam odpovedat. Neviem ci chodis na PCT, ale ja som sa tam dnes rano pozrel a cely system fungovania fora sa mi neluby. Zvysovanie rankov sa schvaluje a podobne haluze. To na OC vsetko musi ist automaticky a jednoducho (hlavne ked sa to neda robit automaticky). Taqze riesenie akym to o par postov vyssie niekto napisal, nie je pre toto 4um vobec ralne. Uz vidim adminov ako sa tym babru cely den, a denne schavluju niekolo desiatok ziadosti o zmenu ranku...
Debatu o PCT koncim. Sorry za OT
Na PCT jsem velmi často, no ještě jsem doposud nepostřehl žádné potíže o tom, co se v tomto threadu rozebírá. Posoudit funkčnost cizího fora hodinovým průletem je docela legrace

Myslím, že kritizovat způsob rankování takhle hrubou a jedinou větou je velmi sprosté, zvláště v případě, když tento způsob funguje ke spokojenosti obou stran. Do očí bys jim to neřekl., hrdino.
Zautomatizovat tento způsob povede k jedinému a to je vzrůstající chybovost uplatnění, automatika je totiž v každém případě "blbá" a nedovede posoudit sovyslosti.
Add:
"Uz vidim adminov ako sa tym babru cely den, a denne schavluju niekolo desiatok ziadosti o zmenu ranku... "
..... velmi tipické strašení uživatelů a časté zdůvodňování různých "zajímavých" kroků vedení
TOHOTO FORA. Vždy se použije nejextremější varianta a ještě se pro jistotu 2x znásobí. Realita je v 99% vždy přesně opačná a snadné použití tohoto způsobu na jiném foru to jen dokazuje. Bylo by načase, aby si "vedení" uvědomilo, že tu nevede "stádo krav" ale jen o málo "blbější" část populace, než jsou oni sami
For All: Vaše výše uvedené komentáře já osobně nepovažuji za OT, protože se vztahují k problematice tohoto threadu.