Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: free partition resizer - zkusenosti

Standardní free partition resizer - zkusenosti

Potrebuju nejaky freeware (nebo alespon 30 denni plne funkcni) program, ktery umi menit velikosti oddilu. A jaky mate zkusenosti s takovymi free programy oproti komercnim produktum?

Sorry, vim, ze ten dred o tomto tu byl, nebo je, ale hledal sem ctvrt hodiny a nenasel sem ho.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak ja jsem zadal do vyhledavani partition a behem minuty jsem nasel toto...

http://www.partition-manager.com/

a pak stale stejna odpoved ( promin Howarde, ale ze to budu psat zrovna tobe jsem necekal ) >>> http://www.google.com/search?hl=cs&q...tnG=Hledat&lr=
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA

a pak stale stejna odpoved ( promin Howarde, ale ze to budu psat zrovna tobe jsem necekal ) >>> http://www.google.com/search?hl=cs&q...tnG=Hledat&lr=

Zdravim,
    rad bych rekl, ze tva odpoved je sice briskni, ale pomerne chybna. Timto nastrojem nelze menit velikost partition - viz poznamka u demo verze.

Standardní

Ach. Me to tak strasne mrzi, ze neumim anglicky. Asi jsem si spatne prelozil vetu:

All operations are available in virtual mode only....

a pak stale stejna odpoved ( promin Howarde, ale ze to budu psat zrovna tobe jsem necekal )
    Zato ja jsem to cekal, ze mi nekdo neco takovyho napise. Vubec me to neprekvapuje, protoze pozoruji, ze posledni dobou se tady takove odpovedi mnozi. Timto stylem bysme ale mohli zavrit cele diskuzni forum, protoze se tu jiz jednou vsechno resilo.

Nic.
    Nechte to byt, ja si ten program najdu sam, nemel sem se ptat.
    Nicmene, dekuji.
    Ale opravdu si pamatuji, ze ten thread o tom tu byl. Asi ho nekdo smazal.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Vliv
    357

Standardní

hmmm tak to sem nevedel, nicmene google funguje furt.

hodne zminovany tu je Ranish Partition manager takze zkus ten.

EDIT: oprava z rainish na ranish

Standardní Ranish a NTFS

Umi Ranish resize NTFS? Prilis informaci na jeho webu neni.

Vliv
    357

Standardní

http://www.google.com/search?hl=en&l...fs&btnG=Search

no rekl bych, ze nabidek na resize ntfs se da najit dost.

Standardní Zkusenost

Zajimala by mne zkusenost uzivatelu s konkretnim programem, nezkouseli jste nekdo neco z techto programu, ktere nabizeji odkazy na googlu?

Standardní

Používal jsem na starších discích prográmek Presizer, umí jen FAT (NTFS a linuxové partitions však umí v rámci disku přesunout).
    http://zeleps.com/
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Tak jsem skusi pár rádoby free programů a vždy to na konci napsalo blabla demo.....
    IBM ThinkPad T40

Standardní

Citace Původně odeslal Ištván
    Tak jsem skusi pár rádoby free programů a vždy to na konci napsalo blabla demo.....
    Zkousels ten [G|Q|]parted?
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    Skus napsat celej název, nevím co je [G|Q|]parted
    IBM ThinkPad T40

Standardní

To je zkratka pro GParted, QParted nebo Parted. Prvni dva sou frontendy k tomu poslednimu. Nevim do jake miry to umi resizovat ruzne fs, ale je to porad v bourlivem vyvoji.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

To je zkratka pro GParted, QParted nebo Parted. Prvni dva sou frontendy k tomu poslednimu. Nevim do jake miry to umi resizovat ruzne fs, ale je to porad v bourlivem vyvoji.
    Tak jsem o zkoušel stáhnout a jejich server nějak nemakal. o nakonec jsem našel cracklou verzi Partition Magic 8 a je to OK Zafungovala skvěle.
    IBM ThinkPad T40

Standardní

No, tos tomu dal. Aspon ses s tim nemusel chlubit.

Jinak stale jsem nenasel zadny free/trial-funkcni resizer, ktery by umel NTFS.

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    No, tos tomu dal. Aspon ses s tim nemusel chlubit.

Jinak stale jsem nenasel zadny free/trial-funkcni resizer, ktery by umel NTFS.
    teraz cez vikend sa mi dostalo do ruky Hiren's BootCD a hned prvy program zvladol zvacsit NTFS particiu

edit by Maxik: pozor warez nelinkovat

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání