Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Čim stahovat?

Member Avatar uživatele SECRET_AGENT_BOND
    Vliv
    277

Standardní Čim stahovat?

Mam problém se stahovánim z netu.... jsem připojenej přes wifi přes Netro a používam Download Accererator Plus. Problém je v tom,že většinu větších souborů ( hlavně nad 100 mb) stáhne a jsou poškozený.... Třeba dneska přes noc jsem stáhnul Flatout! demo a Settlers 5 demo a obojí poškozený. Chci se zeptat,jestli je to normální nebo jestli mam přejít na jinej downloader než DAP. Signal mam okolo 90% a jsem tak 200m od APčka....
    MB Gigabyte K8NS-Ultra S939, AMD Opteron 144@ Athlon FX-55 at 1,45V, PrimeCooler HCIV+ Cu, 2x512MB Geil with UTT chips, SAPPHIRE ATI RADEON 9500 PRO@ 380/640 MHz with ThermalTake Schooner CL-G0009, HDD WD 1200 120GB, CD-RW LITE-ON 32123S,DVD Pioneer 106S, CoolerMaster Musketeer II, PSU KME 500W

Standardní

mame tu na 4u taky neco jako Hledat A to se pouziva drive nez se zeptas!
    No abych nebyl zlobivej, tak tady je thread o programech na stahovani:
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...reget+flashget
    Osobne ted pouzivam ReGet, to je fakt spicka mezi stahovaci. Ale jinak je taky dobrej FashGet, ale ten uz nema tolik vychytavek...

LOCK

Standardní

GetRight 5.2a je sqelej.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Vliv
    277

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    mame tu na 4u taky neco jako Hledat A to se pouziva drive nez se zeptas!
    No abych nebyl zlobivej, tak tady je thread o programech na stahovani:
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...reget+flashget
    Osobne ted pouzivam ReGet, to je fakt spicka mezi stahovaci. Ale jinak je taky dobrej FashGet, ale ten uz nema tolik vychytavek...

LOCK

Takže za prvé - na oc foru jsem podstatně dýl než ty,takže mě nemusíš učit používat jeho funkce.... Mimochodem funkci hledat jsem použil : klíčová slova STAHOVAT a pak ještě STAHUJETE.... přečet jsem si všecky témata,ale nikde jsem nenašel odpověď a proto se ptám!!!
    A za druhý si myslim ,že takový "frajeřinky" jako řikat moderátorum,co a kdy mají locknout taky neni na místě... to si nech až tim moderátorem budeš! A nevim proč,by se měly všechny thready,co už tu třeba obdobně už jednou byly hned zamykat-to mi pripadá trochu ujetý......
    Tak to by bylo

Jinak dík za ten odkaz a to předchozí ber jako dobrý rady chování na 4u....
    MB Gigabyte K8NS-Ultra S939, AMD Opteron 144@ Athlon FX-55 at 1,45V, PrimeCooler HCIV+ Cu, 2x512MB Geil with UTT chips, SAPPHIRE ATI RADEON 9500 PRO@ 380/640 MHz with ThermalTake Schooner CL-G0009, HDD WD 1200 120GB, CD-RW LITE-ON 32123S,DVD Pioneer 106S, CoolerMaster Musketeer II, PSU KME 500W

Standardní

Citace Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
    Takže za prvé - na oc foru jsem podstatně dýl než ty,takže mě nemusíš učit používat jeho funkce.... Mimochodem funkci hledat jsem použil : klíčová slova STAHOVAT a pak ještě STAHUJETE.... přečet jsem si všecky témata,ale nikde jsem nenašel odpověď a proto se ptám!!!
    A za druhý si myslim ,že takový "frajeřinky" jako řikat moderátorum,co a kdy mají locknout taky neni na místě... to si nech až tim moderátorem budeš! A nevim proč,by se měly všechny thready,co už tu třeba obdobně už jednou byly hned zamykat-to mi pripadá trochu ujetý......
    Tak to by bylo

Jinak dík za ten odkaz a to předchozí ber jako dobrý rady chování na 4u....
    no nemyslel jsem to zle, ale asi si hledal spatne kdyz jsi nenasel ten thread na ktery jsem ti dal odkaz, a to je asi jadrem problemu. Jinak imho to ze jsi na 4u dele nic neznamena, imho je mnohem jasnejsim cinitelem pocet prispevku... /tim nechsi vyvolavat zadny flame..., nebo nejak utocit na tvoji osobnost..o tomhle kdyztak na SZ. /

A potom to, ze by se nemeli zamykat thready o necem na co uz tu thread je to uz svedci samo o sobe. Vis jak by to tady vypdalo? Vis o co se tady na foru modi snazi

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

Nebo Net Transport, což je velice zdařilá napodobenina FlashGetu, ale menší a méně náročná.

http://www.xi-soft.com/download.htm

2Dominator: Musím souhlasit s uživatelem
    SECRET_AGENT_BOND. To že mají někteří uživatelé více postů než jiní často znamená, že hojně reagují na příspěvky jiných, aniž by to co píšou bylo k věci (to se týká i jednoho moderátora). Takové chování není pravidlem, ale je tu k vidění čím dál častěji.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Vliv
    277

Standardní

Dominator: Já myslim,že tim,že jsem prolez 70 threadů jsem hledal docela dlouho... ale každej má svuj názor a ohledně těch příspěvků - já se hned nemusim vyjadřovat ke všemu,co se tu děje... na foru jsem už od roku 2001 možná i 2000(ješte minulý oc4um) minimálně jednou tejdně a já prostě nemam potřebu reagovat na příspěvky...konec OT

Zkusil jsem ReGet a vypada docela slušně,ale nechal jsem ho stahovat přes noc a hodil nějakou chybu zápisu a zase celá noc v hajzlu......

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání