Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Eurotel Akcelerator Plus

Standardní Eurotel Akcelerator Plus

Mate nekdo nainstalovany tenhle programek pri pripojeni na net pres GPRS? Asi pred tydnem mi prestal fungovat a chtel bych vedet, na ci strane je chyba - jestli na me nebo Eurotelacke Jeste pred 14 dny vsechno slapalo normalne, ale nyni se mi objevi cervne skrtla ikona a v napovede se doctu : server Eurotel Akcelerator Plus neni dostupny, spojeni bude vytvoreno okamzite, jakmile bude server Eurotel Akcelerator Plus k dispozici.... Problem je, ze uz to tyden nejde a je to porad stejny....ted se mi net, tahne jak flus po stene Abych nezapomel - s nicim jsem nehybal (nastaveni), program uz 5x reinstaloval a aspon 100x restartoval pri pripojeni - bez vysledku

Dik za vase odpovedi

Standardní

jo používal jsem ho...
    a musim říct, že mi to občas taky dělal!
    Proto jsem nahodil Cproxy a je to mnohem lepší

Standardní

Hmm, dik moc Nainstaloval jsem si to CProxy a jede to jak z praku

Standardní

jojo cproxy rulez, ale nejsem si jistej, jestli uz nepresli na placeny provoz, protoze kdyz se v nem kouknu na Tarif, tak tam mam

Platnost kreditu do 16.12.2004 8:06
    co se stane potom, to nevim, na strankach nic psano neni
    asi si nainstaluju starsi verzi cproxy, kterou mam v praci a tam tohle napsany neni
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    jojo cproxy rulez, ale nejsem si jistej, jestli uz nepresli na placeny provoz, protoze kdyz se v nem kouknu na Tarif, tak tam mam

Platnost kreditu do 16.12.2004 8:06
    co se stane potom, to nevim, na strankach nic psano neni
    asi si nainstaluju starsi verzi cproxy, kterou mam v praci a tam tohle napsany neni
    pravděpodobně si pak stahneš další verzi a tam budeš mít platnost zase rok od instalace...
    používám ho od 12.10.2004 a platnost mam do 12.10.2005

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání