Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Eurotel Data Phone II - co je zac?

Standardní Eurotel Data Phone II - co je zac?

zdar, kamarad mi nabizi tohle pdacko za celkem solidni cenu. problem je v tom ze na nej nemuzu najit zadny prislusenstvi, protoze nevim co je to za vyrobce (pochybuju ze "eurotel"). nevite s cim je tahle vecicka kompatiblni? hp? ipaq?
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní Re: Eurotel Data Phone II - co je zac?

Citace Původně odeslal .::Richmond::.
    zdar, kamarad mi nabizi tohle pdacko za celkem solidni cenu. problem je v tom ze na nej nemuzu najit zadny prislusenstvi, protoze nevim co je to za vyrobce (pochybuju ze "eurotel"). nevite s cim je tahle vecicka kompatiblni? hp? ipaq?
    nevim presne kdo to vyrabi, ale je to to samy co proadava -T Mobile pod nazvem MDA II myslim

Standardní

moved z mísy
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

Standardní

Eurotel Dataphone i T-Mobile MDA vyrábí pro oba operátory taiwanská firma HTC. Originalni nazev je HTC XDA II, viz tady
    Silne pochybuju ze by byly tyhle dva komunikatory hardwarove kompatibilni s vyrobky firem HP (Compaq). Maximalne slot na SD/MMC kartu je stejnej.
    Co se tyce sw - Windows Mobile 2003 Phone Edition.
    Stranky vyrobce
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

...myslel sem si ze to bude htc (thc ). kdyby nekdo hledal tak nejaky prislusenstvi sem uz nasel na www.sunnysoft.cz
    asi si ho vezmu (za necely 3k) takze od ted sem konecne "mobilni"
    diky vsem za linky a rady
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

asi si ho vezmu (za necely 3k)
    To se snad neda takhle levně ani ukrást.

Standardní

Citace Původně odeslal DGHD
    asi si ho vezmu (za necely 3k)
    To se snad neda takhle levně ani ukrást.
    ...vcetne faktury a zarucaku - je to od kamose co mi neco visi a chce si koupit nejakyho asuse (prej to ma 640x480!!!) a tohle pouziva jako pracovni nastroj. taky podle toho vypada - je zralej na vymenu snad vsech krytu, tlacitek a stylusu. bez kolibky a pametovky (mam tam diru, zitra mi prinese zaslepku). kablik mi dal usb a dalsi baterku takze mi to zatim staci

jeste takovej new-bie-lama dotaz - kde to ma escape? nemuzu hrat quake ve fulscreenu

a jeste jeden: mate taky takovej strasnej bordel v rootu a MyDokumentech?
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

doporucim forum na www.ce4you.cz
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání