Mám takovej problémek se sluchátkama ... nevím co snima je...
Takže jsem si donesl sluchátka od člověka tady z fora dal mě na ně záruku takže by mě těžko dával sluchátka zničenýale...
Zajimálo by mě co se mě snima stalo že maj problémy s přehráváním zvuku
Pokusím se popsat problém... Takže sluchátka fungujou tak na padesát procent prostě když zapnu MP3ku tak hraje jen melodie ale zpěv jakokdyby mizí v dálce nebo ho trochu slyším ale je deformovanej to stejný u filmu slyším kroky zvuky rozbíjejícího se okna atd atd ale to co herci říkaj neslyším když však v pozadí hraje hudba třeba cypresshill v kdo hulí ten umí tak to slyším nádherně ale když si jí pustím jako samotnou MP3 slyším jen Melodie ale když během filmu nebo MP3 vyměním sluchátka tak je to s ostatníma v pohodě zkoušel jsem to na více PC abych se vyvaroval toho že mám jenom špatnou zvukovku ale na všech ten stejný problém
Proto se ptám někoho šikovnýho jestli nevíte co v nich odešlo a popřípadě jestli se to dá nahradit doufám že to bude nějaká banalita...
BTW sluchátka jsem nesl domů a byly asi 15minut jak jsem snima šel na dneštní zimě ... tak by mě zajímalo jestli to nato třeba nemá vliv všem dopředu moc děkuji a omluvte mou češtinu bude tu moc moc chyb jsem disortografik (dislektik)