Citace Původně odeslal Dominator
Citace Původně odeslal Masster
Citace Původně odeslal sebad
tak od včera používám Mirandu a teď je poprvý kdy mi nejde poslat zpráva ,mám Miranda Pack a asi se zase vrátim k Trillianu,i když nemá tolik výchytů tak mi tohle nikdy neudělal
Tohle je pravda, Miranda je vic vybirava na kvalitu spojeni, ze by se mi neodeslala zprava u ICQ nebo Trillianu se mi nestalo.
tak je nevim, ale ja jsem nikdy nevidel ze by Miranda neodeslala zpravu, a to jsem mel i ty Packy apod... no ze pada to je pravda, ale kdyz se vyladi tak ani to ne. BTW: je hezky kdyz Masster odpovida takhle, jak by taky ne kdyz pouziva taky Trillian
Jedu na Mirande uz pres dva roky takze klidek, vim, ze ty zpravy proste nekdy nedojdou, tohle upozorneni by melo byt defaultne vypnuty, protoze to potom blbne lidi. Kdyz ti neco neodesle Trillian nebo ICQ, tak se o tom vetsinou nedozvis, takze kdyz ti potom tohle napise Miranda, tak.... Btw. pouzivam porad Mirandu, protoze mi v novym Trillianu blbe contact list, nektere lidi tam mam 2x, nektere nevidim online i kdyz jsou....to je to pridavani lidi bez autorizace