Citace Původně odeslal meph
1) na sekundarnim monitoru proste zatezuje na 100%
2) zatez je na 100% ve chvili kdy je video na tom monitoru nezavisle na pretahovani
3) ne
ad btw) necham se rad poucit protoze moc nevim o cme mluvis )
jinak nejde jen o filmy ale take o hry spustene v okne
Zmiatlo ma toto:
Citace Původně odeslal meph
edit : jinak napriklad ac2 klient kde se da nastavit na kterem monitoru ma hra bezet pokud nastavim aby se spustil ve windowed mode na druhem monitoru tak naopak jakmile okno pretahnu na primarni tak to dela to same
...takže by som rád vedieť exactly ako to je

Skutočne si vyskúšal možnosť "otvoriť okno prehrávača na druhom monitore (nie pretiahnuť z prvého!) a na tomto druhom monitore aj nechať bežať video"?

Ad BTW) - všetky slušné prehrávače (ja mám nainštalovaný BSPlayer - ale to je jedno...) umožňujú nastaviť, aby video bežalo v overlay režime - ide o to, že sa obchádza zobrazovací mechanizmus okien vo windows a grafická karta sama svojimi HW prostriedkami prehráva video stream vo vymedzenej oblasti. Tento režim má však niektoré zvláštnosti (alebo "nekompatibility"), vďaka ktorým môže (ale nemusí...) spôsobovať aj tvoje problémy. WMP9 má toto nastavenie v záložke Tools - Options... - Performance - Advanced... - Video Acceleration

Ak dovolíš tak k hrám by som sa vrátil až potom, čo vyriešime video. Pri hrách je oveľa viac možných problémov