Citace Původně odeslal trodas
Zdeno2K4 - jsem asi posledni, kdo by se mel zastavat Galaxiho expanzky, ale tipuji, ze se nevyrve ani zaboha - dyt je to BLOK plexi, covece, tesne narazena na cerpadlo s 2-mi gumovymi O-krouzky

Estli tohle se podle tebe vyrve, tak mas case udelanou z 20mm pancire, ne? ...co kdyby se rozpadla...

IMHO jedina sance jak tu expanzku od Galaxiho vyrvat z cerpadla je kladivem ...to bych spis veril, ze "odpadne" ta orginalni Eheim, i kdyz je to spis jen iluuzorni moznost, nebot Eheim dela kvalitni veci...

PS. design tank-o-maticu je IMHO 1000x lepsi (jak pro prakticke pouziti - odvzdusneni, tak prehlednosti a umistenim... etc.) - proto jsem si ho upravil na lepsi prutok a udelal jsem si svou expanzku:

Na kolik tě vyšla ta expanzka někde jsem tady zase četl že místo expanzky stačí Tčko pro odvzdušnění a dolejvání vody...

Jinak ty návody jsem viděl.. jen kolik byo zájemců a zda má cenu se do toho ještě hrnout...

Designově ten eheim vypadá daleko lépe jak od galaxiho to musíš uznat.. zase bych spíš všechno hezky schoval do case)