Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: GetRight, prg v C++ - Protection Error Debugger detected

Standardní GetRight, prg v C++ - Protection Error Debugger detected

Při spuštění GetRightu mi vypíše následující hlášku, už si ani nepamatuju, kdy jsem ho používal naposled, takže těžko určit, instalací čeho, to přestalo fungovat. Možná tento dotaz souvisí i s tímto dredem.

---------------------------
    Protection Error
    Debugger detected - please close it down and restart!

Windows NT users: Please note that having the
    WinIce/SoftIce service installed means that you are
    running a debugger!
    OK
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Jestli jsem dobre pochopil, tak jsi nainstaloval SoftIce - takze ho odinstaluj a melo by to jet.

Standardní

e-e, zadny SoftIce, ani WinIce tu nemam
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

A tu hlasku vyhazuje GetRight?
    Zrejme ma zabudovanou ochranu, aby ho neslo krokovat a neco mu vadi. Neinstaloval jsi nejake debugery nebo neco podobneho? Pokud se nepletu, tak ty jsi taky takovy "kutil ve windows", tak zkus projet komp, co tam bezi. Pripadne jestli v Program Files nebo nekde nezustaly nejake zbytky po debugeru. Jednou jsem se setkal s programem (uz nevim, co to bylo) a tomu stacilo v Program Files najit adresar, ve kterem driv SI bylo a nespustil se.

Standardní

Jo, je to GetRight.
    Jo, nakou takovou ochranu asi mit bude.
    Mozna to ma nakou souvislost s M$ Visual Studio .NET 2003, ale hazi chyby, i kdyz neni spusteny, ale doma funguje. Nebo MSSQL server? To asi taky ne, ja nevim.

A nestaci neco sestrelit v pameti? Urcite tam bezi naka ptakovina.
    EDIT: Machine debug manager (for VS) to nebyl.

Standardní

No bylo by treba vedet, co v te "tve" pameti bezi. Ja tady od sebe nemam tuseni...
    Trochu jsem koukal na to, co GetRight kontroluje pri spousteni.
    Ja na svem kompu ted zadny krokovaci nastroj nemam, tedy je to cisty komp a GR hledal mimo jine v registru tyto klice:
    HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\IceExt
    HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sid eBySide\AssemblyStorageRoots
    HKCU\Software\The Silicon Realms Toolworks\Armadillo
    HKCU\Software\Luckman Interactive\Anonymous Cookie\Path
    Nemam poneti, proc je hleda, u me na kompu nejsou. ALE: ten prvni z nich je zcela jasny - mrkni do registru, jestli ho tam mas, kdyz ano, smaz ho. A ty ostatni asi taky. Pak dej vedet, jestli to pomohlo.

Standardní

Jak si prisel na to, co GR hleda?

Mel jsem tam ten SideBySide, tak sem ho smazal, ale bohuzel hlasi porad tu samou chybu.
    Ted du prohledavat registry, jestli se v nem nekde nenachazi jeste nejake takove klice nekde jinde.

Standardní

RegMon a FileMon.
    Ten GR hleda jeste dalsi klice, ale ty uvedene se mi zdaji nejak podezrele, i kdyz nevim proc...
    Mimochodem - jakou verzi toho GR mas?
    Ted musim odejit, k netu se dostanu az vecer.

Standardní

Vyzkousim ty programy.
    Mam verzi 5.02. Ale ted me napadlo stahnout novou 5.20, dam vedet jestli chodi.
    EDIT: Ne, 5.20 to samy. Nejde ani odinstalovat (ta sama hlaska).

Standardní

Pomooooc, ted to dela muj vlastni program psany v c++ builderu ve chvili, kdy se ma otevrit dialog pro otevreni souboru. Co s tim?

Standardní

Predpokladam, ze mas winXP. Zkus, jestli to bude delat i kdyz to spustis jako jiny uzivatel. Prepni do jineho uctu a odzkousej.
    Neuskodilo by, kdybys sem hodil, jake specialni softy na kompu mas a nebo jsi mel, co bezi za programy a jake sluzby jedou. Povypinat co se da.
    Obavam se, ze kdyz nebude znamo vic podrobnosti, tezko nekdo na dalku usoudi, cim by to mohlo byt. Nejaky debugger nebo podobne.

Standardní

Jakmile toto nebyl problem jenom GetRightu, tak jsem zacal patrat na google.
    Podivejte, co sem nasel, napr:

http://forums.divx.com/viewtopic.php...54779&forum=13

Nekolik threadu rika, ze problem je v DivX 5.10 v souvislosti s nakym windows hot-fixem. Prej v 5.11 neni problem.
    Zkusim tedy odinstalovat vsechny kodeky a dat tam nejnovejsi verzi Codecpacku. Ani nevim, jaky kodeky v kompu v praci mam, premejslim, na co mi tu jsou.
    Jestli to bylo tim, tak je to BORDEL.

EDIT: odinstaloval sem kodeky a GetRight bezi. Jeste zkusim program v c++ ... ted zrovna nemuzu. Potom zkusim nainstalovat novou verzi kodeku. Ale stejne to nechapu, ja jsem tady s kodekama nic nedelal, nekdy v lednu sem si nainstaloval jednu verzi Codecpacku allinone, naky 5.6.neco a nic sem s tim nedelal. Mozna to pak zavinil ten hotfix windows, krucifix to je humus. Priste to muze zas podelat neco jinyho, ne? Este tak si nainstalovat SP2, abych se mel cim bavit.

Standardní

Ohledne SP jsem nekde cetl velice vystizny nazor:
    Na co potrebujes SP? Mas pro jeho instalaci nejaky rozumny duvod? NE? Tak pak neni zadny duvod ho instalovat. Kdyz ti dotedka nechybel, tak ti nebude chybet ani nadale.

Stoprocentne s tim souhlasim. Dodnes jedu na xp bez service packu a jediny hotfix jsem daval kvuli blastrovi. A nemam duvod si na neco stezovat. A to s kompem nekdy delam doslova psi kusy.

Standardní

Tak to ne. Az takhle ne.
    Ja mam vsechny opravne balicky, krome SP2. Napred potrebuji si ten SP2 nekde "očuchat". Ale nechci si tím zničit widle doma a v práci už vůbec ne !!! Prostě nelze. Kdyby to nebyl tak agresivni a spoustu mozna az nezadoucich zmen prinasejici servispack, tak ano, ale musite uznat, ze sp2 je jiny, nez sp doted.

Ale prosim, thread o SP2 je jinde, tož můžeme o SP2 pokračovat zde. Klidne me quotujte tam, budete-li chtit.

Vypada to, ze tento problem je vyresen, necht poslouzi dalsim.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání