Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: A64 3000+ a Asus K8V SE DLX / Mrzne

Standardní A64 3000+ a Asus K8V SE DLX / Mrzne

Lidi, tak sem bohuzel koupil tuhle desku. Je to moje blbost, jelikoz sem se dobre neinformoval a zjistil sem ze VIA nema lock asi hodinu po koupi. No tak co nadelam o to mi nejde, ja jenom aby me tu lidi nekamenovali ze je to shit deska at ji zahodim, uz ji mam tak to sni nak preziju. Procital sem si tread o A64 a tam je pretaktovany A64 az na 235FSB, to je super vysledek na tuto desku. Nicmene ja mam problem takovy ze mi mrzne system i pri fsb 200 a default nastaveni BIOSU. Kdyz dam 210 udela to to same zmrzne pc akorat ne po hodine ale treba po 10min. neco se mi tu hada a ja nevim co. Jinak si to nedokazu vysvetlit. Pc je v signature takze za kazdou radu budu rad. Popripade doplnim neco co v signature nemam.
    Macbook Pro 2011 15" QuadCore = 2.0GHz; APLE Cinema 27" + 5x LED LCD LG 24" power by i-tec adapter

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

trosku offtopic, ale > http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=1264

pri prochazeni diskuzi jsem si vsiml jedne veci > spousta z Vas na tema CPU da prispevek "viz podpis" a to je vse. UVEDOMTE SI, ze podpis zmenite a Vas prispevek bude mit nulovou informacni hodnotu.

PROSIM PISTE UDAJE DO TEXTU ZPRAVY
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member
    Věk
    54
    Vliv
    295

Standardní

Testoval si RAMky predpokladam..

Standardní

Ramky a vsechno okolo by melo chodit, predtim sem tam mel desku Asusu A7N8X Athlon 2500+@3200+, a nemel sem tam ten WD Raptor na serial ata. Jinak to bylo celi funkcni stable, takze musi bejt nekde problem v nastaveni desky s procikem. Casovani sem dal CAS3 nepomaha, pritom sem jel bezproblemu 2.0. Nevim co by to mohlo bejt, ted skoukam jestli to neni grafika, ale pochybuju, protoze to mrzne jenom kdyz pustim hru, mark, stability test sem neskousel zatim. To necham pres noc.
    Macbook Pro 2011 15" QuadCore = 2.0GHz; APLE Cinema 27" + 5x LED LCD LG 24" power by i-tec adapter

Senior Member
    Vliv
    303

Standardní Re: A64 3000+ a Asus K8V SE DLX / Mrzne

Citace Původně odeslal pulec7
    ...zjistil sem ze VIA nema lock....
    To naserie, preco si teraz bral 754ku?
    VIA na 939 socket ma PCI lock.

Standardní Re: A64 3000+ a Asus K8V SE DLX / Mrzne

Citace Původně odeslal Wuuduu
    Citace Původně odeslal pulec7
    ...zjistil sem ze VIA nema lock....
    To naserie, preco si teraz bral 754ku?
    VIA na 939 socket ma PCI lock.
    Nerozvaznost, a 939 vyjde draz.

Standardní

Konečně viidíš, proč jsem ti radil tuhle kombinaci nebrat
    Mohl jsi se tomu vyhnout, kdyby jsi poslechl

RAMky projď GoldMemory a jinak to tvoje CPU je nějak málo živený Voltama ne?

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Ja sem poslechl, volal sem Otcovi rikam hele kde si mno ted jedu z alzace.cz a ja omg mno tak nic no. Takze smula, ale tak uvidim, kdyztak koupim jinou asi, este uvidim. Neska sem si domu prines medeny pasivky na pameti tak snad taky trosku pomuze ale jinak to mam chladny jak led .

Hele mozna blbej dotaz ale v biosu je delicka na fsb pameti, pokud je fsb 200, jedou automaticky pameti v 200 v ddr (400MHz), me mate totiz nastaveni v biosu kde kdyz das delicku 2:1 tak naskoci 400MHz, tak si rikam ze to je naky divny. 1:1 ukazuje 200 tak nevim.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání