Citace Původně odeslal mISHA
no zrovna zdroj bych typoval jako prvni ( mel sem tu jedno lccko 350ku, ktera byla parametricky i na mereni ok, ale pocitac s ni stale padal... po vymene ok ).

a jinak to muze byt i najebla deska. ale jak rikam, zkus tam jiny zdroj.. btw nemas trebas pocitac zapojeny na stejne vetvi jako lednicku nebo neco takoveho?
No myslím, že ten fortron je ok, ale pokud seženu nějaký jiný tak to prubnu vyměnit.

Právě se bojím, že to bude tou deskou. S tím restartem mám problémy od doby, kdy jeden člověk po mě chtěl, ať prubnu, jestli mi ramky jedou na cl1,5. Comp nenajel, tak jsem clear cmos. Pak to najelo, ale od té doby to prostě blblo. Vše je ale v pohodě, když mám můj procák podtaktovaný. Vždy když jsem dal násobič na 133mhz, tak jak má být, tak mi pc prostě nenaběhlo. Tak jsem cmosku ještě jednou vyresetoval a už to frčí. Jen to prostě při restartu občas tuhne.
Jinak mi asi před 2mi měsíci odešel jeden procák v tý samý desce.
Nevím, čím to mohlo být, ale vždy jsem přehazoval datové kabely atd . zapojené v usb jen tak přes case a tak si říkám, jestli tam nemohlo nějak dojít ke zkratu a tím pádem ke zničení procáku.

Jo a myš a klávesnici mám v ps2.

edit: A je možné, že je to vše na jedné větvi, ale skoro 2 roky bylo vše OK.