Citace Původně odeslal Voky
Citace Původně odeslal Sasa
Citace Původně odeslal CibraeniX
no, to je fakt, ze pravej horni roh mi taky blbne...je tak trochu....vmacklej smerem doleva....v podstate vsechny tri strany jsou v pohode, ale prava je asi do ctyr petin rovna, pak lehce uhyba doleva a zase se vraci...vypada to, jako kdyby tam byla vykrojena asi 7cm dlouho milimetrova dira....nejvic je to poznat, kdyz pouzivam treba WinAmp a mam ho uplne v pravo, tam je videt to nahnnuti celkem dost...
Radeji si zvykni nebo setri na LCD, kdyz jsi citlivej na vady geometrie.

To ti nikdo normalne nevyreklamuje.

Nebo to strel a kup si repasovane skutecne znackove CRTcko, ale pocitej s tim ze kazdej monas ma nejakou "mouchu".
iiyama neni znacky crt monitor to si asi delas srandu vid jinak ja mam 454 taky a parkrat sem ji reklamoval a nebyl pres cz iiyamu problem. me se zda ze jejich sešrvis je jeden nejlepsich v cr. mel se to vzdy do tejdne doma.
souhlas. mě ovšem stačila jedna reklamace... je to perfektní monitor, ale musíš si vybrat kus.

2Xima: něco ti to ruší. já jsem měl pravej dolní roh rozostřenej díky čerpadlu například...eheim 1046...proč, to nevím, ale když šlo cca 25cm od monitoru tak byl pokoj, předtím bylo v kýblu hned vedle monitoru