Citace Původně odeslal riksa
dekuju za formalne vyjadrenou uctu, nicmene uz jsme si x-krat potykali, takze u toho zustanu
necetl jsi poradne: nemluvil jsem o tvem obrazku, mluvil jsem o obrazcich, ktere imho prijdou
za dalsi: neodpovedel jsi mi: jaky je padny duvod pro to, aby byly obrazky povolene? horim zvedavosti!

jo, a jeste si rypnu: kdyz uz tady prezentujes tak formalne okazale odpovedi, zajisti taky jejich gramatickou korektnost, ktera je v tomto pripade do oci byjici
Není zač, přesto si korepetitorku najímat nebudu jen proto, abyste mě nemohl napadat za nějakou OFFTOPIC hrubku, to je zde na foru dost časté, když už není co dodat, tak se hledají chyby v textu. Ale jste se nahledal co? Mě to nevadí a počítám, že ani většině.

Pádný důvod je prostý. NENÍ UŽ DŮVOD, PROČ TO ZAKÁZAT. Takhle mají věci fungovat. Zakazovat se má jen a pouze to, co je z nějakého důvodu velmi nežádoucí a to není případ podpisů takového druhu, jaký jsem měl já.

Povolení barev a velikosti a druhu písma v podpisech taky nemá žádný pádný důvod, NENÍ VŠAK DŮVOD TO ZAKÁZAT, tak to tam je. Stejně by to mělo být i s obrázkovými podpisy, splňujícími určitá kriteria.