mno uz ma tento dred vazne stve ... riesilo sa to tu.
Teraz neviem, ale myslim ze bolo aj hlasovanie .... useri si zvolili NIE. tak co sa tu este riesi.
dnes chce alien vynimku na obrazok v podpise... co bude zajtra ? hmmm nechajte ma porozmyslat ... hmmm hmmmm hmmmm.... ano mam to !
zajtra zalozim dred a poziadam o zmenu ranku .... mozem mat rank "generalny riaditel mliecnej drahy a prilahlych galaxii"? idealne by som k tomu chcel aj adminovske pravomoci, ale to nemusi byt hned, na to zalozim dred o tyzden ..... a idealne bude ked sa necha spravit hlasovanie, a ked dopadne v moj neprospech, tak este jedno a potom mozno este jedno...lebo bolo neobjektivne, kedze mi nebolo vyhovene...
mno toto ma fakt ale fakt dojalo....aha takze by podla teba bolo lepsie hlasovanie moze mat "Aliencz v avatare obrazok ?" to by bolo objektivne ? alebo bolo by to objektivne keby si mohol v tom hlasovat len ty ?Naprostá většina users obrázky v podpisu nepreferuje, takže hlasování je absolutně neobjektivní.
lebo teraz neviem, podla coho posudzujes objektivitu, ci podla toho co si vyberu useri, alebo podla toho ako dopadne pre teba hlasovanie...
EDIT: zle som sa vyjadril, nie cely dred... to by som krivdil Zillovi, na tom som sa pobavil celkom dobre, akurat som nevedel ci som nahodou neni v mise![]()