Citace Původně odeslal Aliencz
Citace Původně odeslal Fox!MURDER

b) moznost se graficky vyradit tak aby to vsichni videli a nejlip aby to uzasne blikalo

c) obrazky by vyzadovali specialni pravidla a pravdepodobne admina navic kterej by se zabejval jen tim ze se o ne bude starat, protoze uz to vidim jak po tomhle halu tady bude kazdej user chtit mermomoci megovej obrazek do podpisu.

d) uprimne me nenapada uzitna hodnota obrazku v podpise.

e) porad plati ze podpis tu ma mit informacni hodnotu, ne umeleckou.

obtw. Dawe: jen tak zbezne jsem kouknul na ten passionford ... opravdu me maximalne oblazuje kdyz na jedny strance vidim 10krat obrazek jednoho auta a 5 krat obrazek auta druhyho. (ani jeden neni hezkej a ani jeden nic nerika (kazdej 20kb))
Tady to máte. Samé nesmysly, nebo snad rovnou účelové lži? Posuďte sami, Ti co máte v hlavě mozek. Ať koukám jak koukám, můj podpis nebliká, nesvítí, nevyžaduje žádnou starost od administrátorů, žádný nával na obrázkové podpisy nehrozí a nikdy ani nebyl (daly by se spočítat na prstech), kriteria nastaví snadno a rychle i školák páté třidy, informační hodnotu má (uměleckou jen jako druhotnou záležitost) a přirovnání k postu DAWEHO, kterej to tam hodil jako příklad zátěže a ne jak by to mohlo vypadat.........
..............to už je opravdu nouze o argumenty jako dům.

aliene, ty jsi opravdu jaja. rekni mi jediny duvod PROC tam ty obrazky mit? abysme mohli uspokojit svoje grafomansky choutky? me tvuj obrazek nevadi, ale nejsem na nej nijak zvedavej; nicmene je tu spousta jinych individui, jejichz obrazky (umerne veku a podle projevu zde) by mi mohly po graficke strance navstevu fora jen znechutit. jestli je pro tebe tvuj graficky vytvor tak podstatny nebo jestli se chces grafickymi vytvory realizovat, tak jsou i jine prostredky (treba panelove zdi )

ja si nemuzu pomoct, ale jeste jsem neslysel jediny rozumny duvod proc ano