Tohle přirovnání je kulhající jako stará kráva Vážený. Spíš bych to viděl takhle: Někdo zneužil InternetBanking k vytunelování účtu, tak se InternetBanking zruší a zase budeme všichni chodit do banky, páč správci serveru budou mít klidnější spánek. Nebo - k té Vaší rychlosti: 50tka je z nějakého rozumného důvodu v obci schválena. Pochybuji, že byste byl naprosto v poklidu, kdyby byla schválena i na dálnici, když jinde ve světě se jezdí od 130 - nekonečno. ATD ATD. každý si prostě najde ten svůj pádný argument že?Původně odeslal mISHA
Tuhle odpověď od Vás nečtu poprvé, v podstatě mi ji předkládáte pokaždé, když máme spor a takhle ho vždy uzavíráte. Výsledek je neustále stejný, nechodit do sporu s "panstvem", nemá to nejmenší cenu.Původně odeslal mISHA
Tohle chápu jako naprosté pohrdání nějakým názorem druhé strany. Má to být pokus o výsměch z Vaší strany ke mě? Proč? Že jsem jiný a mám na některé věci jiný názor? Někdy z Vás mám pocit, že co se mé osoby týče, tak bychom se asi neshodli ani na tom, že je tráva zelená, protože už z principu byste mě odbyl, že jsem zase dětinský.Původně odeslal mISHA
Teď už čekám jen na to, jak to tu LOCKNETE a jako hlavní a jediný důvod bude AlienCZ, to už tu taky jednou bylo.