Citace Původně odeslal mISHA
a jinak k vlastnimu tematu > ano. ve meste je povoleno 50. ale protoze ja zrovna nemam chut to dodrzovat, tak co kdybychom to zvedli na 70?
Tohle přirovnání je kulhající jako stará kráva Vážený. Spíš bych to viděl takhle: Někdo zneužil InternetBanking k vytunelování účtu, tak se InternetBanking zruší a zase budeme všichni chodit do banky, páč správci serveru budou mít klidnější spánek. Nebo - k té Vaší rychlosti: 50tka je z nějakého rozumného důvodu v obci schválena. Pochybuji, že byste byl naprosto v poklidu, kdyby byla schválena i na dálnici, když jinde ve světě se jezdí od 130 - nekonečno. ATD ATD. každý si prostě najde ten svůj pádný argument že?

vis aliene, driv jsem te bral a dnes v urcitych nazorech te uznavam stale. ale v tomhle, v tomhle se chovas vazne jako umineny ... ci spise ukrivdene decko.
Tuhle odpověď od Vás nečtu poprvé, v podstatě mi ji předkládáte pokaždé, když máme spor a takhle ho vždy uzavíráte. Výsledek je neustále stejný, nechodit do sporu s "panstvem", nemá to nejmenší cenu.

a timto s tebou koncim na tema podpis. jakekoliv dalsi invektivy na toto tema prosim smeruj trebas .... no trebas na urad ministra grosse. on rychly pocitac i net ma.
Tohle chápu jako naprosté pohrdání nějakým názorem druhé strany. Má to být pokus o výsměch z Vaší strany ke mě? Proč? Že jsem jiný a mám na některé věci jiný názor? Někdy z Vás mám pocit, že co se mé osoby týče, tak bychom se asi neshodli ani na tom, že je tráva zelená, protože už z principu byste mě odbyl, že jsem zase dětinský.

Teď už čekám jen na to, jak to tu LOCKNETE a jako hlavní a jediný důvod bude AlienCZ, to už tu taky jednou bylo.