Citace Původně odeslal mISHA
no *** rozhodne nejsi. to muzu potvrdit. vis, popravde s tvou myslenkou souhlasim. a dokonce si nekteri z vas pamatuji jeden nejmenovany thread tuna v sekci, ktery jsem zalozil.

ano ano vse je pravda. jen se tim, ze jsem se stal moderatorem spousta veci zmenila. kdoz vi o cem mluvim, da mi jiste za pravdu. ver tomu, ze to je nevdecna prace, pod jejiz tihou brzo zjistis, ze tve idealy jaksi vyprchaly. a pak zbyva uz jenom povinnost. i kdyz ma i sve svetle stranky ( obcas se najde nekdo, kdo umi i podekovat ).

a nebud smutny, mama koupi montypythonovskou nohu a budes se s ni moci chlubit spoluzakum
Rozhodne jsi jeden z lidi, kteri dovedou vec videt s nadhledem a to se mi libi. I legrace by mela mit nejakou uroven a tu tvuj prispevek rozhodne ma.
BTW funkci moderatora opravdu nikomu nezavidim, je jasne, ze bych obcas chtel mit tu moznost zamknout nejakou ptakovinu, nebo vymazat naprosto nevhodne posty, jenze se nastesti umim podivat i na ty stinne stranky a vsechny problemy z teto funkce plynouci. Takze moderatorum a adminum drzim pesti, aby to zvladali co nejlip a jen doufam, ze obcas budou veci brat s tou trochou nezbytneho nadhledu a sebeironie...