Mam v planu hodit do plexiku zdroj Chieftec 360W ale nejdriv bych se chtel optat jestli nekdo nevi jak to je s rusenim nebo uzemnenim...abych treba nerusil TV signal nebo tak...takze jestli o tom nekdo neco vite tak pls pisnete...diky
![]()
Mam v planu hodit do plexiku zdroj Chieftec 360W ale nejdriv bych se chtel optat jestli nekdo nevi jak to je s rusenim nebo uzemnenim...abych treba nerusil TV signal nebo tak...takze jestli o tom nekdo neco vite tak pls pisnete...diky
![]()
Není to dobrý Prokop ho chtěl taky a je dost důvodu proč ne zkus hledat psalo se tu otom
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
Hledal sem ale nenasel....![]()
Miditower(probihajici moding :-))Athlon 2000+..Epox 8RDA+..WD 80GB JB..ATI Radeon 9100 128MB..768MB RAM:-/..zdroj Chieftec 360..Tochiba CD-RW-DVD Combo..2*modry FUNszelena katodamodra katoda
Určitě ne,protože je vevnitř dost sprasenej a není co odkrývat,je lepší když ho necháš tak jak je,zadělanej
Byl jsem překvapenej že i některé dražší zdroje tak okolo dvou tisíc jsou hnus.
Teď mají být nový Fotrony s regulací otáček a co jsem koukal tak jsou docela precizně udělaný.Nikde u nás zatím nejsouale možná jednou
...
Mě osobně zaujal http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29122ale zas ta cena,a kuchat ho když má tak pěkný hliníkový pouzdro je nesmysl.
mam doma jeden home made plexi zdroj....ale je to AT nějakych 200w takže jenom jedna mala deska.... a s modrym osvětleniom to nevypada špatně...
HP nx 9005 with CDMA connection
No jen k tomu ruseni. Mel jsem na starym casu zdroj bez toho "U" krytu a zadny problemy s rusenim jsem nemel. Preci jen mas kolem jeste kovovou case. Jo a na hromade spotrebicu mas spinany zdroje jen v plastu a taky se nic nedeje.
ASUS P5Q | C2D E7200@3.6GHz [9x400@1.25V] | PATRIOT 4086MB RAM | NVIDIA 8800GT 512MB | 24"LCD BENQ | Seagate 7200.7 120GB & IBM 180GXP 60GB & 2xWD640AAKS |
neni to tak tezky najit![]()
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=63694&highlight=
jinak ja se nato nakonec vykaslal.. zbytecnost..
u mne byl problem ze jsem to mel mit v plexi case bez plechu takze ruseni by mohlo nastat
EDIT: vzdyt Ty jsi se nato uz jednou ptal dokonce v tom mym threadu.. no teda![]()
![]()
.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)