Vinc Black: slusny diky maji jeste o chlup levnejsi ceny baterii nez sem nasel nejnizsi (pcskonto). Akorat nemam penize, tak proste ma notebook smulu

Jinak k tvemu dotazu - cardbus karty tam budou fungovat neboj, Cardbus je jen oznaceni novejsiho 32-bit standardu PC Card, kde se starsi 16-bit verze jmenovala PCMCIA. Jenze se to vselijak mele dohromady a tak treba moje cardbus 100Mb sitovka ma na sobe napsano pcmcia Proste to neres, pobezi to

A pokud budes brat wifi kvuli siti na CZU tak jeste jednu radu. Moc se s tim ve skole neparali a nakoupili ty nejhorsi AP co se snad dalo - jmenovite D-LINK 770 a jeste jednu nestandardni hruzu s 802.11b+ s 22Mb/s Takze nejen ze je pokryti minimalni (pouzivaji jen maly antenky co byly k AP), aproto napriklad v ucebnach je problem neco chytit, ale navic sou ty AP desne nekompatibilni, coz jsem pozoroval na notasech Centrino s intel wifi, na notasu od HPcka atd Proto jsem koupil prozirave do notasu taky wifi od D-linka a bezi to OK. Je to tahle: http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=46289 kupodivu ma docela slusnou citlivost a jeste ji ted o kilo zlevnili.
Ostatnim sorry za castecny OT