Citace Původně odeslal Pavlis
Citace Původně odeslal Likedi
Citace Původně odeslal Pavlis
Citace Původně odeslal Nargul
shift plus osm je osmička...mám CZ klavesnici a EN mam smazanou kvuli icq...jak udělat hvězdičku na CZ klavesce?
de to jeste taky pres R-Alt + - (prostě to vede R-Shiftu), nebo přepnout na numerickou klávesnici.
gracieeeeee jsi GOD (nebo GURU ) **********

2pavlis: nemeni se FSB...jen nasobic...a mam tam tu utilitku od IBM, ale ne tu specialni co tu na ni je odkaz (speedswitchxp nebo tak neco), hybernace a uspani facha bez problemu bez instalovani cehokoli navic (excluding XPSP2)
takze se ti meni jen z 8x na 6,5x cili 800 na 650
nevím jak se to počítá ale mám i 524 a nižší, někdy až 300 ale to s XPčkama moc nehrozí a když zapojím napájení tak až 800, na baterce max 650...
nedokazu si vysvetlit proc tobe to jde a ostatnim ne

2all zkousel uz nekdo TV-OUT me pripada jako by vystup byl prepnut na Comp. vystup a v tech ovladacich se to prepnout neda
možná kvůli nastavení biosu....já tam mám na baterry max battery life a na AC mam custom, kterej mam nastavenej na max procik apod...kdyz tedka dam system->vlastnosti tak mi to ukaze 524MHz...nebo potřebuješ Screenshot abys mi věřil? taky mi to ukazuje 650 a 800...min vetsinou ne, na to maji xp moc velky naroky...ale uz jsem taky min videl.