Citace Původně odeslal peta303
Citace Původně odeslal globalkiller
No a tady jsou výsledky, myslím,že jak + tak - méedium vykazuje slušný výsledek,ale vše jasně hovoří pro DVD-R.
Jen dodám,že vypálena jsou identická data na oba disky a to pomocí Lite-On SOHW-812s přeflashovaná na 832s verze VS08.Vypalováno pomocí Nero Burning Rom Enterprise Edition 6.6.0.1. samozřejmě rychlostí 8x.

P.S. Jsem zvědavý jak to bude vypadat za pár měsíců
To plusko je zoufalé, zkus 4ku rychlost a taky pro svoji mechaniku ještě nějaký novější (je-li) firmware nebo ji rovnou reklamuj... Takhle otřesně nevypadaly ani datawrity z kolegovy 812 (ta zase prasí CD - zhruba veprostřed média 1cm kroužek, kde jsou C2 trvale nad 300.000, přečte to jenom TEAC 540E...a v tom místě jen 1×speed, ostatní mechaniky to tam vzdají, včetně "tvůrce").

Ale pro přesnost - zkus obě média projet ještě 4x speed, testy se tak většinou dělají, nikdy ne na max.

Bohužel to pluskový sem měl poslední stejně mám nakoupenejch hafo mínusovejch,ale nepřál bych ti vidět jak pálila když ještě byla 812s

Jinak by mě zajímalo jak by vypadal výsledek z Plextora uvažuji,že bych se Lite-Ona zbavil a vrátil se k ultimátním výrobcům