Ja vim, tohle sem uz nepatri, ale stejne...Původně odeslal howard
Normalne zalohuju, takze zakladni data (rozumej "maly") mam zalohovany, bohuzel objemove narocny fotografie, a dalsi veci mam vypaleny jen do listopadu 2003. Novejsi zalohy se mi na vsech DVD odporoucely do vecnych lovist, kdyz jsem zjistil, ze mi umrely media - viz dred o reklamacich![]()
Zatim by to nebyl problem, koupil jsem novy, vsechno mam jeste na HDD, ale pak umrela vypalovacka - viz dred o ne/kvalite LG vypalek![]()
Nez sem vyhadal reklamaci, jeli jsme na 3 tydny na dovolenou, tak jsem to musel zatim odlozit, HDD sel i s daty do trezoru. Protoze byla znacne nalomena duvera v trvanlivost vypalovanych dat, rozhodl sem se zainvenstovat do vyhrazeneho HDD pro "live" zalohu.
Nekolik dni jsem disk testoval, vyjel si SMART jestli nedela problemy a pak zacal kopirovat data ze zaloznich disku na tento datovy. Shodou okolnosti jsem ten samy den byl nucen ulozit vetsi mnozstvi dalsich dat, tak jsem si nakreslil "plan bojiste", data z puvodnich 2 HDD odstranil a prerozdeloval partitions pro lepsi moznost zalohovani (kdyz vsechny data budu mit na zvl. disku, je lepe je mit jen na dvou mistech, nez roztristene na 4), to vse s tim, ze jakmile pres vikend data usporadam, rozliju je zpet na 2 disky a nachystam na vypaleni zaloh po vymene vypalovacky. Po restartu uz ale zadne data nebyly, zalozni DVD necitelne, puvodni HDD prerozdelovane a data prepsane,...
A ted mi reknete jaka je pravdepodobnost, ze se neco takoveho stane![]()
![]()
Zkousel jsem nejake programy na obnovu, ale PQMagic ani PQImage ani nenabehnou - vyhodi nejakou chybu partition a odporouci se, jinak jsem zkousel
Active@partition recovery
Active@undelete
EasyRecovery Pro v5.1
Restorer2000
R-Studio Data Recovery
GetDataBack
..zatim bez vyraznejsiho uspechu <![]()
Problemem je, ze maloktery program si dokaze poradit s rozlozenou NTFS strukturou![]()
Vsechny programy jsem samozrejme spoustel READ-ONLY nad partition, tak jsem snad nic nepohnojil.
Dik, budu ho opravdu potrebovatPůvodně odeslal howard
![]()
Zitra mam vylet do Prahy a budu se modlit aby se dalo neco zachranit![]()
![]()

Odpověď s citací