Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Win XP - napaden

Standardní Win XP - napaden

Ahoj všem,

chtěl bych se Vás zeptat zda již někdo z Vás měl podobné problémy a jak je řešil. Děkuji moc

1) nějakou dobu si můžu ukládat obrázky z www jako jpg ale po nějaké době pouze již jako bmp ? slyšel jsem něco o plné cache

2) historie - včera když jsem vypnul jeden program na pc tak mi ihned naskočila nějaká prezentace (gay obrázky) a nešlo to nijak zrušit a po nastartování pc se to hned spouštělo ale asi po 5 minutách to samo zmizelo a ok (tak jsem to vymazal ze spouštění po startu) potom byl ještě přejmenovanej název disku ale to jsem taky změnil ale mám následující 2 problémy které nemohu odstranit

a) když spustím internet explorer tak nahoře v té modré liště je napsáno about:blank to je ale normální ale vedle toho je !!!gaysex ....!!! a to je tam pokaždé a nemohu se toho zbavit ?

b) nemohu změnit pozadí protože ta volba když dám vlastnosti tak tam není !!! jedině přes ACDsee ale to jenom na střed a ne roztáhnout ?

Děkuji moc
    Athlon XP 2400+ (2GHz) - MSI KT6V-LSR - VIA K7 KT600
    DDR 512MB RAM 400MHz - GigaByte MAYA GV-N66T128VP 128MB
    120GB 8MB WD, LG 4163B, Hyundai IQ L70B 17\", Win XP

Standardní

Kristepane.
    Zacni pouzivat nejaky jiny internetovy prohlizec, napriklad Mozilla Firefox. Nebo alespon Maxthon (nadstavba nad IE).

Doufam ze pouzivas antivirak.

Projdi si ovladaci panely -> Pridat/odebrat programy a odinstaluj vsecko, co se ti bude zdat jako bordel.
    Stahni si Ad-aware SE Personal 1.05 a proskenuj si komplet pocitac a smaz vsecko co to najde.

Zkus program Browser Hijack Recover 1.2, je to program na opravu funkčnosti vášho IE browseru po napadnutí spyware/adware.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

1) nepise se cash ( to je hotovost ) ale cache. za druhe je to poskozenim profilu IE takze vymas cache a ulozene offline soubory a pak by to melo bezet.

2) viz http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=52946

a) viz bod 2

b) tady je nejaky problem s registry. v tom ti nepomuzu.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Kristepane.
    Zacni pouzivat nejaky jiny internetovy prohlizec, napriklad Mozilla Firefox. Nebo alespon Maxthon (nadstavba nad IE).

Doufam ze pouzivas antivirak.

Projdi si ovladaci panely -> Pridat/odebrat programy a odinstaluj vsecko, co se ti bude zdat jako bordel.
    Stahni si Ad-aware SE Personal 1.05 a proskenuj si komplet pocitac a smaz vsecko co to najde.

Zkus program Browser Hijack Recover 1.2, je to program na opravu funkčnosti vášho IE browseru po napadnutí spyware/adware.
    asi zacnu

samozřejme (AVG)

to už jsem dávno udělal a je to tam pořád
    ad-aware taky používám a je to tam pořád

zkusím toho Hijacka

dík za info

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    1) nepise se cash ( to je hotovost ) ale cache. za druhe je to poskozenim profilu IE takze vymas cache a ulozene offline soubory a pak by to melo bezet.

2) viz http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=52946

a) viz bod 2

b) tady je nejaky problem s registry. v tom ti nepomuzu.
    děkuji moc

bod 1 a 2a (pomoci Browser Hijack Recover 1.2 - vyřešen)

ale stale nemohu změnit pozadí ve win XP (prostě ta volba ve vlastnostech tam není) - takže nebyl by tady oborník na Registry ?

Standardní

Citace Původně odeslal Butch
    ...
    samozřejme (AVG)
    ...
    no jo ale to neni AV.

BTW: proc postujes dva prispevky? To muzes quotovat do jednoho

EDIT: sorry nemyslel jsem to nijak zle Ale s tim AV je to pravda, to ti rekne kazdy

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Citace Původně odeslal Butch
    ...
    samozřejme (AVG)
    ...
    no jo ale to neni AV.

BTW: proc postujes dva prispevky? To muzes quotovat do jednoho
    a co to je ?

nejprve jsem odpovídal na první reakci od "howard" a když jsem jí dopsal tak jsem zjistil že mám reakci i od "mISHA" a tak jsem reagoval na její info - tak mi řekni jak jsem asi mohl psát jednu odpoveď pro dva když jsem o tom druhém nevěděl

místo těhle blbostí bys mi mohl radši poradit co s registrama

Standardní

Zkus si nainstalovat nejaky program typu TweakUI, v nich je obvykle mnoho "nastavitek", ktera pristupuji primo do registru. Pomoci toho by ses mel snadno dostat treba k povoleni/zakazani uprav plochy atd. nebo k upravam textu v liste IE.
    Predpokladem ale je, ze budes mit komp cisty od spyware, protoze jinak by se ty upravy opet prepsaly.

Dodatek:
    Ted jsem zkousel Tweak FX a umi obe dve veci, ktere jsem zminil:
    http://files4.majorgeeks.com/files/1..._setup_650.exe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání