Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: WMP-nelze najit radia, starnky se nenacitaji!

Standardní WMP-nelze najit radia, starnky se nenacitaji!

Hallo! Mam problem. Pred par dny se byl napojen prez Wi-Finu na NET. Ale uz od zacatku, co sem chtel zkusit naladit sve oblibene radio, mi WMP nenacitaji zadne stranky, jako bych nebyl pripojen na NET! Nejde mi to na rozum, tak mi prosim poradte! Jinak pro poradek mam WMP 9 i velke mnozstvi kodeku, vcetne DVD. Predem moc diky za tipy!! DJ"
    AMD Athlon XP 2400+ , GeForce FX 5600 PIXELVIEW VIVO(325/560MHz), 512MB RAM , WD Caviar 80GB 7200ot. + Seagate 80GB 7200ot. ,Teac CD-RW W552 + Teac DV 516D+DVD-RW OLG, WIN XP Prof. AOC 19\" + WiFi NEW! 2048/256 kb/s.

Standardní

Mam angl. verzi 10, takze pokud mas cz, tak si to preloz.
    Tools -> Network -> Zkus v horni pulce vsechno vypnout, krome HTTP a v dolni casti nastavit proxy server, pokud je zapotrebi. Pokud to nepude, zkus v horni casti ruzne nastavovat.
    A normalni internet ti sel?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Zdar. Diky ti za ochotu. NET mi de v pohodě, mam dokonce plnou rychlost 1024/256, nesdilim totiz antenu. Jinak mi už stanice jdou najit, ale mam jiny problem. Stanici otevru a dam prehrat, ale pak se nic nedeje, pretoze je v ramecku neustale PRIPOJUJI. popripede PRIPOJUJI K MEDIU. Ale stale se nic nedeje a NEKDY!!! se po case stanice uraci a zacne se prehravat. Nevim, cim to je!

Jinak mam WMP 9. Myslis, ze je 10 lepsi? Ja jenom, ze bych si ji instalnul. Jen si nejsem jist, jestli je 10 tkova verze lepsi. Znas to, nekdy je lehce starsi verze programu lepsi, nez verze novejsi! Tak se podel o skusenosti!!!!! DJ"
    AMD Athlon XP 2400+ , GeForce FX 5600 PIXELVIEW VIVO(325/560MHz), 512MB RAM , WD Caviar 80GB 7200ot. + Seagate 80GB 7200ot. ,Teac CD-RW W552 + Teac DV 516D+DVD-RW OLG, WIN XP Prof. AOC 19\" + WiFi NEW! 2048/256 kb/s.

Standardní

No me na 10 verzi neprislo vubec nic prevratnyho, snad se min zasekavala, kdyz s tim pracujes. Ale i tak...mam rozporuplne pocity.

Spis bych ti poradil vyzkouset jiny prehravac.
    Zkus si pustit radio napr. ve Winampu, nebo BSPlayeru. Nebo pokud mas WMP rad, tak zkus Windows Media Classic.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Jasná páka. Třeba WMP 9 se mi nezá taky nějak převratný oproti minulé verzi. Třebas na něm tedy oceňuji praktické a kvalitní skiny. No ale jinak žádná revoluce, spíše evoluce. Jinak moc díky, zkusím jiné přehrávače. DJ"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání