Citace Původně odeslal Paolo
Vážení,

jak pozoruji, tak z toho vzniká hádka podobná těm co probíhají na pískovišti.

Všem uraženým ješitnostem z řad uživatelů fóra, kteří hlasovali pro jinou variantu než ocguru.cz předkládám výsledek hlasování administrátorů. Chtěl bych taky, abyste si uvědomili, že pouze uživatelé nemohou rozhodovat o veškerých záležitostech tohoto serveru.

Jakou doménu
ocguru.cz 71% [ 5 ]
overclock.cz 0% [ 0 ]
overclocker.cz 28% [ 2 ]

Celkem hlasů : 7

Přičteme-li k tomuto hlas viruálního admina, který za vás hlasuje pro overclocker.cz, tak vám z toho vyjde to, co jsem uvedl již před delší dobou.

Pro rejpaly: neodpověděl jsem dřív, protože sem byl (a ještě sem) nemocnej a byl sem v nemocnici.
Hehe, mě tady asi nebudou mít rádi, ale ocguru mi připadá jako nejrozumnější proti grc overclock a overclocker, ale je pravda, že tohle fórum už zase tak často nenavštěvji, moc práce, málo času a celkem mě to už ani tak moc nebaví, pravdou je, že atmosféra starého fóra a začátků tohohle se postupně úplně vytratila (a i admini na tom mají svůj podíl práce, viz mísa, ikdyž si to z části zavinili uživatelé taky sami ), no nic .

btw Good Luck to Admins, přeci jenom, nějak mě tu celkem opět schází ta trocha ubohého poděkování těm, kteří tady tuhle věc pro nás páchají vpodstatě zadarmo a ve svém volném čase (čím méně ho mám, tím více to oceňuji) .