Caute,
lituju lidi co nemaj chut se hadat kvuli 3000 Kc, ja bych do toho sel hned a jeste to radne zmedializoval.

Co se tyce tou neumernou cenou opravy, je tohle na soudnim znalci, ono zadna vada snad neni neodstanitelna... ale to opravdu urcuje soud s prihlednutim k vyroku soudniho znalce, ten sam musi rict zda byl postup opravneny. Ale co se tyce badsectoru, tak u me to vypadalo nasledovne:
jdu do obchodu, rikam ze badsectory jsou neodsdtranitelne, takze co s tim udelame... prodejce mi rekl, ze mi bud vrati penize, ale nebude to hned ale az po vyjadreni technika ze Seagate (velkosklad, nevim ... proste nekdo) a ze to bude trvat a nebo ze maj na skladu ten samej disk a vymeni mi ho okamzite... co myslite ze jsem si vybral... disk jsem potreboval hned, o zadny pujcovne HW nevim... existovat v Pardubkach pujcovna tak si pujcim disk a pak jim to vyuctuju treba i u soudu...

Takze co mi z toho plyne: proste obchodnik zakaznika vydira a jelikoz se zak. nema o co oprit a musi cekat tak ze by se na to nevy... a pristoupi na nevyhodne podminky... ale to uz je proste realita...

Mimoto nikdy nikdo nevi na jakeho soudniho znalce padne, takze treba i vymena plotny by pak byla pojata jako opravitelna vada i kdyz je to pro HW technika zcela nelogicke.