myslím si, že je všem jasné, kdo tu co podělal, ale to imho nic nespraví. chci proto po vás, administrátorech, jasné sdělení o tom, co bude následovat. napadají mě tyto možnosti:
1)necháte thread threadem a s dalšími více ci méně zavádějícímy posty to šoupnete hezky pod kobereček...
2)jasně sdělíte uživatelům, ze mají smůlu => ale pochybuju, ze na to někdo z vás ma dost kuráže, jak jste koneckonců už prokázali touhle fraškou...
3)stanovíte nová a jasná pravidla (nemluvě o spravedlivosti, správnosti atd...) a podle nich proběhne regulérní a jasné hlasování, kde například uživatel s touto působností bude mít váhu dvou hlasů, normální uživatel jednoho hlasu, moderátor tří, čtyř a admin pěti, například. procentuální počet hlasujících bych vyjádřil z celku, od kterého bych odečetl usery, co tu třeba měsíc nebyli(nepřihlásili se) nebo nemají 5 postů apod, prostě lidi, co jsem jdou jednou za rok a doména je jim opravdu fuk. také bych udělal hlasování jako popup při přihlášení nebo prostě nějak, aby si ho všimli opravdu všichni. imho spoustu lidí ani neví, že se tu vede boj (lol tak se tomu snad ani nedá říct...) o doménu. thread vtipy v míse je více čtený než celé sekce pro administrátory a od administrátorů dohromady. možná je to proto, že pár lidí to už vzdalo, když vidělo, jak se zdejší administrátoři chovají k uživatelům zde na fóru.
podle toho, kolik jsem toho k jednotlivým bodům napsal je jasně zřejmé, co by se mi líbilo (nemluvě o použití stávajícího hlasování a vysvětlení, proč se tohle vůbec děje), ale protože jsem realista, vsadil bych na jedničku.