Citace Původně odeslal Jack O'Neal
Citace Původně odeslal FunATIk
Potřebuju 6cm svítící větrák,vím,že je to atip...,ale já ho fakt potřebuju-mám na čelnici 6cm větrák a chci svítící-na větší tam nebylo místo......nenarazil na to náhodou někdo,nedalo by se to někdo objednat?....
třeba by to šlo moddnout máš foto toho předku?
Bohužel,ale nemám digifoták,modnutím jsem tam tu díru dostal,alespoň se to pokusím popsat:mám 2x 5,25 pro CD-ROM,starej 10GB disk a novej-120GB,2xslot pro disk,nad nima je disketovka,gdyž jsem ty disky dal nad sebe,přehřívali se,a tak jsem se rozhodl řešit to "zavěšěním do vzduchu"(o tom se to vedla taky diskuze)-pro ti,co o tom nic neslyšeli jde o zavěšění disku do prostru pro CD-ROM na páskách čehosi,gdyž už jsem takto zabral 2 tyto prostory,rozhodl jsem se trochu poupravit vzhled-dal jsem k sobě 2 záslepky (5,25-každá má na výšku 4cm),přilepil jsem je k sobě a do prostřed jsem vyřezal 6cm díru,8cm by se řezalo těžko,protože bych to prakticky musel rozříznout napůl(na výšku),pak jsem to zahladil jemným šmirglem,vyfrézoval jsem díru pro vypínač a proměnej odpor,mříšku jsem nahradil pletivem na omítky os Stomixu a bylo to.

BTW:jenom mě štve,že musím natahovat kabely přez celou case,protože mám slot pro větrák na desce až na doruhé strané

Citace Původně odeslal riksa
a co takhle tam dat redukci na 80mm a dat tam 80mm svitici - ten uz lehce sezenes
To by se mi tam nevlezlo z výše uvedených důvodů