Citace Původně odeslal ace
recovery console - ked nabootujes xp tak pozri ako mas nastavene: control panel -> administrative tools -> local security settings -> local policies -> security options -> recovery console: allow floppy copy and access to all drives and all folder
mal som disabled > prehodil som na enabled no stale mi pise acces is denied. teraz som si spomenul ze v recovery console si najprv vyberam system (mam len jeden) takze som stlacil 1 ale potom sa ma pyta na administrator password lenze ja nemam ziadny tak som len dal enter. je mozne za pristup mam zamietnuty kvoli tomu heslu ?

Citace Původně odeslal ace
ak nepomoze tak priznaj co je to za adresar (aj nazov) a ake subory si v nom predtym mal... moze byt napomocne
napojil som sa na lokalne FTP a stahoval hru ATOMIC lenze po par sekundach sa stahovanie seklo a prenos bol neuspesny tak som isiel adresar atomic zmazat lebo nebol kompletny a zacalo mi vyhadzovat hlasky viz 1. post. - obsah adresaru sa da mazat vpohode ale adresar samotny nie..ani premenovat, ani nastavit mu atributy ani nic
system mam na disku D:\ (120gb particia 20gb/100gb) a ten adresar je C:\Gamez\Atomic (120gb bez particie) ...