Citace Původně odeslal Prokop
Citace Původně odeslal Zilla
Dekuju za rady, budu muset Pirsovi naplacat na holou (bloky mi instaloval on)...

Jeste bych chtel doplnit par informaci: ten ubytek vody mam fakt znacnej, je to v centimetrech tydne, takze to urcite neni v poradku, prijde mi hlavne, ze vicko od galaxiho expanzy VUBEC nedoleha, snadno se vytahne, skoro bych se bal si tohle dat do kompu...
Chladici smes je ten Pirsuv HappyCar (zminovanej v tom threadu, na kterej sem hodil odkaz Sodom), kterej je doplnenej klasickou destilkou, takze pomer ted bude cirka 50:50 HappyCar/destilka, musel jsem ho doplnit prave v dusledku toho silene velkyho ubytu chladici smesi.
presne jak rikam, me ta expanzka taky netesnila, hrdlo jsem mensi silou vytrhnul a slepil lepidlem o kterym pisu v Aigorove threadu o lepeni plexi (nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje)..
a taky nevim jestli je dobry dat si tam ten happycar, protoze se IMHO odparuje vice nez destilka
HappyCar jsem tam nechal hlavne jako prevenci galvanicky koroze, dokud mi nedorazi to aditivum, bal bych se pustit do okruhu jen cistou destilku...