Citace Původně odeslal Prokop
Citace Původně odeslal Zilla
Mam neustaly problem s bublinkami vzduchu v okruhu. vsechno uz jsem asi milionkrat protrepal vsemi smery a vsemi moznymi zpusoby, ale stejne staci vypnout pumpu treba pres noc a uz se mi v nejvys "polozene" hadicce udela celkem slusna zasoba vzduchu. Vysledkem je potom to, ze mam najednou nezvykle vysoky teploty a komp mi pada...

Jedu na kombinaci KPCool, eheim 1048 + galaxiho expanzka, radiator z Kadetta od ertyho (kterej je z boku trochu bouchlej, ale erty me ujistoval, ze vubec neprotejka a mne se taky zda OK) a jako chladici medium pouzivam destilku plus antifreeze.

Delam neco spatne?
ponor radiator do vody a jeden vstup ucpi a do druheho foukej...
moje galaxiho expanzka drive netesnila, musel jsem ji pretesnovat takze bych videl problem mozna taky tady... jak moc velkej je ubytek vody?
Ubytek vody mam fakt velkej, ale zatim to pripisuju na vrub tomu, ze mam hadicky vytazeny mimo komp skoro o metr kazdou, takze je velkej prostor na ztratu vody...
To s radiatorem samozrejme vyzkousim, ale dosel mi antifreeze a ja cekam na dodavku aditiva z nemecka, ktery si hodlam objednat, tak potom uvidim...

BTW Zalezi na tom, jestli mam proud vody do WB nahore nebo dole? Ted mam prisun vody nahoru a zespoda odteka (muj WB ma fitinky nad sebou), pry je lepsi to mit naopak. Snad jsem to popsal dostatecne srozumitelne.