Dawe: fajn nemam vztah k domene overclocking.cz (btw. ja nikdy nerek ze bych tuhle domenu nechtel zpatky - naopak - ale 30kkc mi za to proste prijde MOC!), ale stejne tak nemam vztah k ocguru.cz, overclocker.cz, overclockings.cz a overclock.cz a ja nevim co jste jeste stihli vymyslet. Navic kdyz se za 6 dni nasbira vic hlasu do ankety "Pouzivate disketovou mechaniku?" nez za 60 dni do ankety "Kterou domenu chcete?", urcite to svedci o postoji uzivatelu k problemu domeny. Navic nejsme zadna komercni korporace nebo e-shop abychom se potrebovali nejako zvlast prezentovat verejnosti. Dle meho nazoru stejne tohle forum stoji pouze o lidi, kteri ho budou hodnotit podle obsahu a ne podle domeny. Ve me to zkratka akorat budi dojem toho ze tu zavladlo mensi davove silenstvi a hrstka uzivatelu kteri proste berou domenu jako to uplne nejdulezitejsi na celem foru, potrebujou si jako vzdy kopnout do adminu, proste se nudi nebo na sebe potrebujou upozornit tady tropi sceny.

Likedi: ja si vazim toho ze lidi na chod tohohle fora prispeli/prispivaji a rozhodne nehodlam vyhodit JEJICH 30k do vzduchu jen proto ze 117 uzivatelu ma problem s tim co je napsano v logu (mysleno je "to logo") a v addressbaru v prohlizeci. Samozrejme iniciative se meze nekladou, ale ja si takovyhle vyhazovani na triko nevemu. Jak je to s reklamou fakt neni nutny po tisici vysvetlovat.

Mikus: Za poslednich 60 dni se prihlasilo cca 3800 uzivatelu a cca 1600 jich napsalo alespon jeden prispevek. Za poslednich 14 dni bylo prihlasenejch uzivatelu cca 1700.