Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: XP + sp1a folder vzdy maximalizovany

Standardní XP + sp1a folder vzdy maximalizovany

Som zaciatocnik v XP. Mam nainstalovany sp1a a mam tento problem : Vzdy ked otvorim nejaky folder , ktory som este nikdy neotvoril, tak sa mi otvori maximalizovany. Uz som zaklikol vsetky mozne nastavenia vo folder options. Prosim vas poradte mi co mam zmenit v registroch aby to tak nebolo.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Otvor si lubovolnu zlozku.

Nastav si ikonky (View, Arrange Icons By...) ako chces, aby to bolo vo vsetkych zlozkach.

Nastav si velkost okna zlozky ako chces, aby to bolo vo vsetkych zlozkach. (velkost, maximalizovana/minimalizovana, ...)

Potom:
    Tools/Folder Options.../View/Apply to All Folders/OK

Ked otvoris lubovolnu zlozku, tak bude vyzerat tak, ako si si nastavil tu prvu.

Ak mas zaskrtnute pod
    Tools/Folder Options.../View

Remember each folder's view settings, tak si windows vzdy zapamata ako zmenis ktoru zlozku a bude ju zobrazovat tak, ako bola naposledy.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

No PIT, ja mam asi naozaj nieco posahane, skusal som presne tvoj postup a ked som otvoril nove okno, tak sa mi zasa zobrazilo maximalizovane. Nebude to nahodou tym, ze som na anglicke XP dal slovencinu ?

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Tak potom nieco posahane mas

Neviem, mozne je vsetko... je to predsa Microsoft
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Citace Původně odeslal bohusk
    No PIT, ja mam asi naozaj nieco posahane, skusal som presne tvoj postup a ked som otvoril nove okno, tak sa mi zasa zobrazilo maximalizovane. Nebude to nahodou tym, ze som na anglicke XP dal slovencinu ?
    Čau, toto ma tiež zaujíma. Ako si mam "dať" na anglické XP slovenčinu (nebo teda češtinu)?
    Díky
    Honza
    Am386 DX 40

Standardní

Ja opravdu moc nechapu, jak nekdo muze pouzivat na spravu disku 'tento pocitac' nebo 'pruzkumnika'. Co kdybys zacal pouzivat nejaky poradny diskovy manazer, napr. TC?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal HonzaRez
    Citace Původně odeslal bohusk
    Čau, toto ma tiež zaujíma. Ako si mam "dať" na anglické XP slovenčinu (nebo teda češtinu)?
    Díky
    Honza

http://www.microsoft.com/slovakia/wi...lizacia_05.asp

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání