Asi pred mesicem jsem koupil vyse uvedeny monitor. Mam s nim ale jedno trapeni. Skoro pokazdy, kdyz se zapne a vypne (dela to jenom, kdyz se vypne pomoci rezimu spanku, nbo proste kdyz s tim nejakou chvili nepracuju), tak je celej obraz posunutej rekneme o nejaky 2mm doprava (prvni tyden to delal doleva, pak jsem si pohral trochu s vycentrovanim obrazu a roztahnul jsem ho poradnne na co nejvetsi velikost a od ty doby ujizdi do prava, nechapu to

, takze po kazdym takovym zapnuti ho musim rucne posunout zase zpatky (napriklad mi chybi skoro pulka scrolovaci listy

....obratil jsem se na firmu, od ktere jsem to koupil (SoftCom - odkazali me na centrum "problemu" na iiyamu

. Pomoci nakyho toho dotazniku jsem jim ten problem pospal a odeslal a ochota personalu zrejme zapadla nekam do zakouti a nikdo mi nebyl schopnej ani odpovedet, at jdu trea do haje

Myslite si, ze to mam proste odvest do SoftComu na reklamaci? Jde mi o to, aby mi po mesice prezkoumavanni nerekli, ze tu reklamaci neprijimaj...ale zpetne posouvani toho obrazu je dost otravny a nevyhodil jsem 13k za monitor, kterej si posouva obraz doprava!!!§