Jsou ale taky dredy, jako napr "3D foto-3D filmy-3DsTEREO hry, --- 29brýlíObj. +náhradníci?" kterej byl zalozenej 14. cervna, dnes ma 23 stranek, tenkrat snad nekdy v tom cervnu tam bylo neco, co me zajimalo, tak jsem se tam taky zaznamenal; dnes se tam resi uz davno neco uplne jinyho, a me to porad chodi jako "muj" dred. A az budu neco hledat, rekne mi treba vyhledavac, ze hledany slovo je v tomhle dredu, ale absolutne nic blizsicho, takze muzu celejch tech 23 stranek prohledat, az to najdu, jestli u toho driv neusnu. Takovyhle dredy jsou zraly na zalozeni novy sekce, kde se ta diskuze da trochu utridit, a nebo by meli bejt lidi usmernovany do jinejch konkkretnich dredu, pokud se tam opakuje uz jinde resene nebo na to presnejc navazuje.
Byl tu dokonce dred s vic nez 100 strankama; kam se podel nevim, mezi "mejma" ho uz nemam, ted si taky nevzpominam, o cem byl, ale taky se tenkrat diskutovalo o tom, udelat z nej sekci. Nevim, jestli je proste zlikvidovanej nebo jestli si nekdo dal praci s tim, aby ho ucelove roztrhal podle jednotlivejch specifickejch temat, co se tam resily, na mensi dredy.