TV Ti nedoporučím, to prostě nejde. Je nejméně 30-40 modelů v ceně do 50ti tis. a jsou všechny velmi dobré. Vybírej podle peněz, designu, funkcí, propojení a podle toho, jak příjemně se ti na ni dívá. Doporučuji neuspěchat a něco si poběhat a podívat. Já jsem Finluxák, ale nechci to nikomu vnucovat. Panasonic i Sony dělají vynikající TV. Za pozornost stojí cokoliv od LOEWE, novinka SONY KV-32XL90, PANASONIC TX-32PD50F/P to už jsou parádní kousky. Doporučit konkrétní model bych si opravdu neroufl. Můžeš dát důraz na přípravu pro digitální vysílání, popř. progressive scan (pokud to ale umí tvoje DVD).Původně odeslal Commander
Ke každým reproduktorům potřebuješ zesilovač, bez toho to prostě nehraje. Tvoje DVD neznám, ale ještě jsem neviděl samostatné DVD s nějakým zesilovačem. Pro domácí kino potřebuješ speciální zesilovač (vícekanálový), běžně se mu říká AV receiver. Takže repro Ti jen s DVD přehrávačem hrát nebude. Ty repráky tam ani nejdou nikam připojit.
P.S. vyzařování: u dnešních moderních TV to už dávno není tak dramatické, jako dříve. S toho bych si hlavu tedy nelámal. Doktorky to mají v popisu práce tohle téma extremě zveličovat, většinou o tom ale nic nevědí. (nic proti tvé máti).

Odpověď s citací