Holt musíš víc číst, víc se dívat do ceníků. Když to budeš poctivě dělat, tak zjistíš, že LG dělá do opt. mechanik už pěkně dlouho...Původně odeslal Markoff
Když na ně vyšlo "pár dobrých recenzií", tak to asi nebylo jenom tak, co myslíš? A dlouhodobé zkušenosti? Mám druhou LG, první jsem měl někdy v únoru (myslím tím DVD vypalku), vypálil jsem na nich jenom já přes 2000 DVD a stovky CD bez problému a v perfektní kvalitě, takže proto nechápu, jak někomu nejde po vypálená pár kousků.
A ke kvalitnějším vypalkám, Toshibu beru, i když to byla donedávna zarytá minusová mechanika, Plextor je kvalitní možná jenom cenou, jinak je to šmejd, kterej neumí přečíst ani škráblý medium, Pioneer (aspoň kolegovi z práce to dělá) neumí kloudně vypálit + medium - zatím všechny media mu zničil, takže pálí jenom na minus, a Lite-on snad ani nemůžeš myslet vážněŽe je někdo největší výrobce neznamená že je kvalitní a o Lite-onu to platí dbvojnásob, kdo měl jejich mechaniku z okruhu známých, tak se jí rychle zbavil. O sony se ani nebudu bavit, ta si ani vlastná mechaniku nevyrobí...