Citace Původně odeslal Zdeno2K4
Citace Původně odeslal Jiri Drak
Citace Původně odeslal hit.man
Jak může být SATA o něco hlučnější než IDE? diť to sou stejný disky, jen se líší v tom rozhraní?
Zdeno mel zrejme pred tim taky seagate na PATA (ano to je IDE), ktere byly nastaveny na ticho, naopak SATA seagate je nastaveny na vykon (ale take trochu hlasitejsi)

Ja bych se dneska nebal koupit jakykoliv disk, zalohovat musis stejne tak i tak, protoze chcipnout muze cokoliv.
Ty krávo nestraš mám asi 160GB nezazálohovanejch a nějak se mi do toho nechce... Ale stejně budu muset páč ten druhej HDD od Seagate (200GB/8MB/7200rpm) hodim do raidu.. ale jak jsme se shodli s kámošem - to co není na disku tak neexisuje
Už sem si to rozmyslel půjdu do Seagata 200 Gb, těch 40 C je v poho teplota a používáš chladič pod hdd?

Doufám že je taky ze spodu otevřenej, bratr má 60 Gb a je tam plech, ale tady asi nebude

Takže S-ATA je trocha hlučnější? to by mě nevadilo ale něco mě říká že dotoho s-ata disku nemám jít, jeden borec psal na diskuzi k mé desce Gigabyte GA-7N400 Pro2 že se mu konkrétně seagate 200 Gb s-ata hádal se systémem. Pořád mu padali windows atd Když měl stejný IDE disk tak mu to jelo v pohodě. Takže já nevím