Citace Původně odeslal ace
0. ked niekto na mna utoci tak mi to kerio (alebo iny sw fw) snad zachyti a prislusnu adresu zakazem - ak by toto nepomohlo tak by som sa stazoval u isp

1. vpc - moze fungovat ako si predstavujes ale je s tym vela prace a radsej by som na tvojom mieste vyriesil bod 0

2. to nejde, virtrual pc (vmware a ine) je nieco ako samotny pocitac, ked nastartujes prazdne virtual pc tak to je ako osobitny pocitac vedla toho na ktorom bezi sw virtual pc a musis tam normalne nainstalovat operacny system, bude sa to ukladat do image ale ten nie je kompatibilny z norton ghost a inymi image/backup sw (to je o inom).
0.Aj Norton IS to zachytil a potom mi niekto zmazal folder s N Antivirom(teda nejake dolezite veci v nom).Pritom upadujem kazdy den a mam tak este Kaspersky anri hacker-nepomohlo.Stazovat sa tam,kde je povodca (si myslim) je dost tazke.Uz nemam trpezlivost na kretina,co si dokazuje silu vnikanim do ineho pocitaca a robenim skody.
1.Mam to uz nainstalovane-len potrebujem nejake tipy,ci je to bezpecne a tak
2.uz som zistil,ze image na virtual asi nepojde-ale ta inastalacia sa mi zrovna nechce opakovat-chcelo by to nejako üzamknut"system lite"a uz sa v nom nebabrat-najradsej by som bol bez firewalu,nech si posluzi.Celkom som z toho fasa speneny-zas*l som tym 4 dni ...